Cel mai bătrân actor român în activitate, Alexandru Lulescu împlinește astăzi 89 de ani. A primit ”cadou” noile măsuri de relaxare intrate în vigoare de ziua sa. Urcă iar pe scenă!

Cel mai bătrân actor român în activitate, Alexandru Lulescu împlinește astăzi 89 de ani și se pregătește de ”Cartea Recordurilor”.

Unul din actorii de geniu al comediei românești, veteranul artist, care a bucurat multe generații făcând un cuplu de istorie cu regretatul Nicu Constantin, îi e dor de perioada când cheltuia toată pensia înainte de pandemie, de ziua sa, pe mese festive. Astăzi sărbătorește cu familia sa- soția, fiica și ginerele-, și câțiva prieteni, amintim parohul Bisericii ”Sfântul  Gheorghe”-Nou, Emil Nedelea Cărămizaru.

Alexandru Lulescu împlinește astăzi 89 de ani! Este fericit că, de ziua sa, a primit cadou noile măsuri de relaxare

Ajuns la venerabila vârstă, ”primii” 89 de ani din viață, etate pe care o serbează an de an, de ”Ziua Copilului”, Alexandru Lulescu mai urcă ocazional pe scena Teatrului Constantin Tănase. Locul unde scheciurile sale umoristice au primit milioane de aplauze, în mai bine de jumătate de secol petrecut pe scenă. Nea Lulu de-abia așteaptă să se întoarcă la teatru, în acestă vară, și este fericit că, de ziua sa, a primit cadou noile măsuri de relaxare.

A sosit ZIUA RELAXĂRILOR! Ce înseamnă 1 iunie pentru HORECA

Timp de 20 de ani, Nea Lulu a făcut echipă cu  magistralul Nicu Constantin

Vedeta ”Orei vesele”, faimoasa emisiune de umor a postului public de radio în perioada comunistă și din Revelioanele televizate, de odinioară, Alexandru Lulescu s-a declarat mai fericit de faptul că fetița sa s-a căsătorit.

Coleg de generație cu Dem Rădulescu, George Constantin, Gheorghe Dinică Gheorghe Cozorici, Puiu Călinescu, Jean Constantin și Stela Popescu, artistul a primit în urmă cu trei ani Ordinul Meritul Cultural în grad de Ofițer, pentru întreaga sa activitate pus în slujba artei scenice și spectacolului. Timp de aproape 20 de ani, a urcat pe scenă și a apărut în fața camerei de filmat alături de Nicu Constantin. Împreună au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri umoristice din istoria revistei românești.

Top 10 artiști care au făcut MILIONUL DE EURO din muzica românească /Exclusiv

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed