Alin Oprea nu se mai ascunde. De ziua lui, ne prezintă noua sa iubită! ”Eşti culoarea vieţii mele”

0
Alin Oprea nu se mai ascunde. De ziua lui, ne prezintă noua sa iubită! ”Eşti culoarea vieţii mele”

Astăzi, de ziua lui (solistul trupei Talisman împlinește 49 de ani), Alin a hotărât să o prezinte public pe noua sa parteneră, cea care i-a luat locul Larisei Oprea, soția sa, cea cu care a fost căsătorit timp de 22 ani.

 ”Fără tine exist, dar nu trăiesc, pentru că tu eşti culoarea din viaţa mea, cea mai frumoasă şi puternic colorată. Şi da! Eşti culoarea vieţii mele. Aş putea creiona un peisaj superb din culorile curcubeului, însă fără tine nu ar fi decât ceva fad, fără viaţă. Tu eşti curcubeul inimii mele!”, îi transmite Medana lui Alin Oprea de ziua acestuia. ”Tu eşti soarele vieţii mele. Aş putea să creionez zâmbete, însă fără tine ele nu ar fi decât conturate cu un creion pe o foaie de hârtie. Zâmbetul tău este zâmbetul meu plin de bucurie! Aş putea scrie numele tău pe albastrul cerului, însă fără tine alături ar fi acoperit de nori mulţi şi negri, pentru că numele tău e adânc înfipt în sufletul şi în inima mea”, îl complimentează Medana pe Alin Oprea.

S-au împlinit 15 ani de când s-au despărțit O-Zone! Nici astăzi Radu Sîrbu și Arsenie Todiraș nu au relații cu Dan Bălan

Despărțirea șui Alin Oprea de Larisa, cea care îi este soție, nu s-a produs nici la notar, așa că au apelat la tribunal. Ambii au fost de acord cu separarea, dar asta nu a rezolvat toate problemele. Însă, până la instanță, cei doi au pornit un scandal în toată regula.

Larisa și Alin Oprea au fost  împreună 23, și au avut un mariaj de 22 ani.După alți 10 ani și-au reînoit jurămintele la o biserică ortodoxă din Chicago, Statele Unite.Pentru cei care au trecut prin componența grupului Talisman, Larisa a fost arătată deseori cu degetul ca principal motiv pentru instabilitatea formației dar și lăudată pentru că l-a ajutat pe Alin Oprea să depășească multe perioade ”periculoase” din viața sa.

Mihai Budeanu de la 3 Sud Est se află la terapie intensivă cauza coronavirusului! Solistul are nevoie de donatori de plasmă