AcasăMoney&PeopleAlin și Larisa Oprea, divorț în fața judecătorului. Ieri a avut loc...

Alin și Larisa Oprea, divorț în fața judecătorului. Ieri a avut loc prima înfățișare!

Deși inițial au încercat să divorțeze pe cale amiabilă, la notar, cei doi nu au ajuns la un numitor comun, Larisa nefiind de acord cu împărțirea bunurilor.

”Îmi doresc să se facă mai cald. Și afară și în suflet. În sufletul meu procesul s-a încheiat, eu sunt divorțat de mult. A fost o înțelegere comună, eu i-am spus că am o relație cu altcineva după ce am aflat de infidelitățile ei. Susțin tot ce am declarat, probele sunt depuse”, a spus Alin Oprea (49 ani)  înainte de a intra în Tribnunal.

Dragoș, fiul lui Ion Dolănescu dă fiori politicienilor din Costa-Rica. Datorită măștii, presa l-a asemuit cu Hannibal Lecter

Referitor la relația cu copiii săi, Alin Oprea a recunoscut că nu este într-o relație cu ei. ”Ei n-au vorbit cu mine, eu mi-am dorit să vorbesc întotdeauna, n-am reușit niciodată, nu mi s-a răspuns. Eu nu pot decât să le accept alegerile și să merg mai departe în felul meu. Am de gând să mă prezint și să prezint toate măsurile și toate dovezile de care dispun, să avem cu toții parte de un proces din toate punctele de vedere, să nu fie nimeni neîndreptățit, vreau ca toată lumea să plece cu sufletul pe buze. În sufletul meu procesul s-a încheiat, eu sunt divorțat de mult”, a spus fostul solist al trupei Talisman.  La tribunal, Larisa Oprea nu a stat la discuții cu jurnaliștii.

Larisa și Alin Oprea au fost  împreună 23 ani, și au avut un mariaj de 22 ani. După alți 10 ani și-au reînoit jurămintele la o biserică ortodoxă din Chicago, Statele Unite. Pentru cei care au trecut prin componența grupului Talisman, Larisa a fost arătată deseori cu degetul ca principal motiv pentru instabilitatea formației dar și lăudată pentru că l-a ajutat pe Alin Oprea să depășească multe perioade ”periculoase” din viața sa.

Vă mai amintiți de actrița și prezentatoarea tv Cătălin Mustață? A ales să îngroape celebritatea pentru o nouă viață, diferită

 

Ultimele Articole