Dragoș, fiul lui Ion Dolănescu dă fiori politicienilor din Costa-Rica. Datorită măștii, presa l-a asemuit cu Hannibal Lecter

0
4
Dragoș, fiul lui Ion Dolănescu dă fiori politicienilor din Costa-Rica. Datorită măștii, presa l-a asemuit cu Hannibal Lecter

Politicianul a fost recent în centrul atenţiei după ce a apărut la o întâlnire cu o mască atipică. Jurnaliştii l-au comparat cu Hannibal Lecter, considerând că masca lui seamănă cu cea purtată de actorul Anthony Hopkins în celebrul film ”Tăcerea mieilor”.

Ca politician s-a remarcat după ce l-a criticat în mai multe rânduri pe preşedintele în funcţie, Carlos Alvarado Quesada. În contextul măștii sale, jurnaliştii costaricani au titrat că Dragoş Dolănescu, pur şi simplu ”muşcă în carne vie”.

Dragoş Dolănescu (45 ani) a intrat deseori în atenţia jurnaliştilor din Costa Rica, unde e deputat din anul 2018. Recent însă, fiul celui mai mare solist de muzică folclorică românească a devenit subiect de discuţie din cauza unei înfricoșătoare măşti cu care s-a afișat. Politicianul a fost asemănat cu crudul personaj de film ”Hannibal”. Ziariștii s-au întrecut în titluri li explicații foto haioase: “Deputatul Dragoș Dolănescu ne-a lăsat cu gura căscată”, “Domnule, e pandemie, nu show erotic BDSM”, “Cele 50 de umbre ale lui Dragoș” (aluzie la pelicula “Cincizeci de umbre ale lui Grey”).

 

Selly dă din casă! Contracost, îi învață și pe alții cum a făcut el un milion de euro. Lansează propria ”academie de vlogging”

”Masca am primit-o cadou, s-a făcut şi un reportaj cu mine despre acest subiect într-o publicaţie din Costa Rica. Jurnaliştii simpatizanţi ai preşedintelui nostru au considerat că am fost dur şi m-au asemănat cu Hannibal”, a declarat Dragoş Dolănescu.

Fiul cel mic al lui Ion Dolănescu a studiat în România şi Spania, dar s-a întors în Costa Rica, țara de unde este originară mama sa. Nu a moştenit talentul artistic al tatălui său, dar a moştenit spiritul civic şi politic, fiind deja o voce binecunoscută în ţările latine, pentru interpelările pe care le face în parlament şi în presă. E căsătorit şi are trei copii, Maria de Jesus (23 ani), Ion (16 ani) şi Darius (11 ani), ultimul cu actuala sa soţie.

Ion și Dragoș Dolănescu (dreapta)

Ce salariu are Cătălin Măruță la Pro TV! Nici Andra nu încasează puțin