Ce salariu are Cătălin Măruță la Pro TV! Nici Andra nu încasează puțin

Dacă soția sa, Andra, a reușit să se impună în primele poziții ale branșei muzicale, la fel și popularul Măruță și-a căștigat de un loc bun în fruntea moderatorilor de show-uri tv, implicit o recunoaștere financiară potrivită.

Longevivul prezentator al divertismentului de la Pro TV este plătit serios pentru munca sa, pentru cele cinci zile pe săptămână în care se află sub semnul competiției cu alte formate concurente.  Acesta încasează un salariu de circa 15.000 euro pe lună de la postul de televiziune în cauză. Pe lângă salariile obținute de la Pro TV, soții Măruță au în derulare contrate de imagine cu branduri comerciale, în special Andra, din care câștigă zeci de mii de euro din sporturi publicitate și advertoriale postate pe paginile lor de socializare.

Astăzi, Gil Dobrică ar fi împlinit astăzi 75 de ani! ”Aș fi putut emigra ori să fiu putred de bogat. Am ales riscul, să cânt aici din Ray Charles”

E drept, și câștigurile celor doi au fost destul de afectate de efectele pandemiei. Andra este dintre cele mai populare și bine plătite artiste până la sistarea evenimentelor publice , avea încasări anuale, numai de pe urma activității sale muzicale de peste 400.000 euro. Înainte de martie 2020, Andra Măruță cerea pentru apariții concertistice, alături de trupa sa, în medie, circa 7000 euro. În plus, în ”banca juraților” la ”Românii au Talent”, mai încasa în medie între 8.000-10.000 euro pe lună. Cătălin, își rotunjea veniturile din prezentările de evenimente de orice fel (sărbători publice, petreceri private) cu circa 80.000 euro pe an.

El și Andra mai dețin șapte firme care activează în prezent și au cifre uriașe de profit, una dintre ele fiind chiar firma prin care își încasează banii de la Pro Tv. Aceasta se numește Studio 78 SRL și, în 2020 a înregistrat un profit de peste 200.000 lei.

Solista şi prezentatorul Pro Tv îşi asigură viața la acelaşi standarde şi pe viitor căci pun bani albi pentru zile și mai negre în vistieria familiei, având în vedere că le merge bine și în acestă perioadă când 90% dintre vedete trăiesc din ce au pus deopaete ori nu au altă soluție să se întrețină.

Loredana face parada celor mai sexy poziții de yoga! Imagini cu solista stând în cap, cu care și-a pus ”în cap” internetul

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed