Loredana face parada celor mai sexy poziții de yoga! Imagini cu solista stând în cap, cu care și-a pus ”în cap” internetul

0
3
Loredana face parada celor mai sexy poziții de yoga! Imagini cu solista stând în cap, cu care și-a pus ”în cap” internetul

Aflată în Maldive, în stilul său excentric, artista și-a încântat, totodată amețit fanii cu ipostaze de yoga nemaivăzute, în costum de baie. La vederea acestora urmăritorii nu au știut de ce să se mire mai mult, de performanțele la care a ajuns solista în acestă practică antică, ori de condiția fizică fără celulită la vârsta popularei artiste.

Îți mai aduci aminte de Sabrina, sexoasa diva a anilor ’80? Iată cât de bine arată în costum de baie, la 53 de ani

În cazul Loredanei, yoga face minuni având în vedere că, aflată la a doua tinerețe cântăreața a ajuns o formă fizică impecabilă și nu se mai satură să se laude cu noul său trup, cu musculatură sculptată, pe care îl prezintă admiratorilor aproape fără să ascundă nimic din rezultatele muncii sa în perfecționare.

Dar până să dea exemplu de practici yoga, mai nou, disciplina preferată a vedetelor de la Hollywood, Loredana a făcut multe stradii de perfecționare, studiu și meditație. La fiecare început de an, 2021 fiind excepție datorită restricțiilor de călătorie, Loredana își purifică corpul și mintea în India unde petrece câteva săptămâni. “Când mintea este flexibilă, corpul o va urma”, încurajează solista pe viitorii practicanți.

Susținătoare a acestei practici, artista a fost numită și ambasador onorific yoga la un festival internațional de muzică și meditație ce aea loc anual, pe plaja de la Tuzla, la malul Mării Negre.

Lil Uzi Vert și-a implantat în frunte un diamanat de 24 milioane $