Lil Uzi Vert și-a implantat în frunte un diamanat de 24 milioane $

0
6
Lil Uzi Vert și-a implantat în frunte un diamanat de 24 milioane $

Însă isprava lui Lil Uzi Vert i-a făcut să se frece la ochi pe marile vedete ale genului precum Drake, Sean „Diddy“ Combs ori Jay-Z. Toți aflați în topul Forbes al celor mai bogați artiști hip-hop din lume.

Lil Uzi Vert și-a pus, pe post de piercing, un ditamai diamantul roz în frunte. Implantul a fost fixat chirurgical în pielea capului starului de de 26 ani, pe numele său de buletin Symere Bysil Woods. Este vorba de un rar diamant roz evaluat  la 24 milioane dolari. Piatra are 10 karate și costă cât tot parcul auto și casele lui Lil Uzi Vert.  Acesta a început să-și plăteasc diamantul în avans, în rate, din 2017.

Mircea Dinescu a demisionat de la TVR. Își mută oalele și strachinile la Prima TV ”M-am săturat să tot fiu acuzat că sunt plătit din banii poporului”

Plătesc pentru un diamant roz de ani de zile. Această piatră a costat atât de mult că am plătit-o din 2017. A fost dragoste la prima vedere de cum am văzut un diamant roz natural”, s-a lăudat cu investiția sa hip-hoperul a cărui bijuterie, la cât de scumpă este, pe atât de mult i-a amuzat pe internauți din cauza cucuiului de pe fruntea lui Lil Uzi Vert ca urmare a procedurii de implant. ”Frumusețea înseamnă durere”, a precizat acesta într-un scurt film pe Instagram, unde s-a lăudat bijuteria prinsă pe scalpul său, dar și un inel supradimensionat, tot din diamante.

Îți mai aduci aminte de Sabrina, sexoasa diva a anilor ’80? Iată cât de bine arată în costum de baie, la 53 de ani