Îți mai aduci aminte de Sabrina, sexoasa diva a anilor ’80? Iată cât de bine arată în costum de baie, la 53 de ani

0
3
Îți mai aduci aminte de Sabrina, sexoasa diva a anilor ’80? Iată cât de bine arată în costum de baie, la 53 de ani

Deși nu mai este la prima tinerețe, italianca deomnstrează prin felul în care arată că vârsta sa e doar o cifră.

Pe numele său Sabrina Debora Salerno, artista care la 19 ani, prin clipul piesei sus amintite (unul dintre primele din istoria videoclipurilor muzicale) aprindea imaginația bărbaților, a reușit să rămână la fel de aspectuoasă.Este într-o formă fizică perfectă, demnă de invidia fetelor de 20 de ani. Asta datorită genei sale dar și sportului. Împătimită după antrenamentele la sală, preocupată de silueta ce i-a adus multă popularitate, artista se duce la fitness aproape în fiecare zi a săptămânii și nu se dă în lături în a poza provocator la vârsta sa. Înainte de pandemie, prin renmașterea curentului retro, artista a avut zeci de apariții la festivaluri dedicate muzicii anilor ‘80-’90, întotdeauna îmbrăcată în ținute destimetale îndrăznețe.

Mircea Dinescu a demisionat de la TVR. Își mută oalele și strachinile la Prima TV ”M-am săturat să tot fiu acuzat că sunt plătit din banii poporului”

Admirată și cu o carieră frumoasă în spate, deși cea mai cunoscută melodie a sa a rămas „Boys, boys”, artista a avut parte, de-a lungul vieții, de nenumărate incidente mai puțin plăcut cu reprezentanții lui Adam. „Au fost bărbații care au încercat să mă agreseze, dar i-am pus la punct. Pe unii dintre ei i-am și pălmuit. Nu a fost foarte plăcut pentru ei, pentru că am scos tigrul din mine”, spune uimitoare Sabrina Salerno.

Irina Rimes s-a mutat la Paris, cu chirie! Cine este noul său iubit francez