Irina Rimes s-a mutat la Paris, cu chirie! Cine este noul său iubit francez

0
4
Irina Rimes s-a mutat la Paris, cu chirie! Cine este noul său iubit francez

Pandemia a adus mari schimbări în viața sa! Irina Râmeș, pe numele său de buletin, s-a îndrăgostit iremediabil de un francez, un tânăr muzician pe nume David Goldcher.

Solista, în vârstă de 29 ani, a ales să facă o schimbare radicală după ce, anul trecut s-a despărțit de instrumentistul său, Alex Badea. Cei doi s-au mutat cu chirie, într-un loc potrivit fluturilor pe care îi simt în stomac, în Paris, ”orașul iubirii și al romantismului”.

Chick Corea a murit! A fost unul dintre cei mai influenți jazzmani din întreaga lume

Solistul David Goldcher a semnat mai multe succese, câteva fiind prezente, însoțite de videoclipuri, pe YouTube. Tânărul este îndrăgostit lulea de faimoasa moldoveancă. Artista şi noul ei iubit francez au închiriat un apartament cochet în Franţa, unde Irina a semnat şi cu o nouă casă de discuri. Solista nu a ezitat să le arate şi fanilor cuibuşorul de nebunii unde stă împreună cu noul ei iubit. “După multe căutări, am găsit casa visurilor noastre. Arată așa! Are o grădină foarte drăguță. Vă țin la curent unde pun patul. Stăm într-un apartament cu chirie, nu cumpărăm nimic în pandemie“, a spus solista, într-un Instastory. Irina Rimes a fost căsătorită cu muzicianul basarabean Andi Bănică.

Mircea Dinescu a demisionat de la TVR. Își mută oalele și strachinile la Prima TV ”M-am săturat să tot fiu acuzat că sunt plătit din banii poporului”