AcasăEconomieAmazon.com oferă un plan de abonament lunar de 5 dolari pentru medicamente,...

Amazon.com oferă un plan de abonament lunar de 5 dolari pentru medicamente, destinat membrilor US Prime

Programul, numit RxPass, include peste 50 de medicamente pentru tratarea a peste 80 de afecţiuni cronice, cum ar fi hipertensiunea arterială, anxietatea, diabetul şi chelie masculină, a declarat Vin Gupta, directorul medical al Amazon Pharmacy.

Cu toate acestea, clienţii înscrişi în Medicare, Medicaid sau orice alt program guvernamental de asistenţă medicală nu se vor putea înscrie în serviciul RxPass al Amazon Pharmacy.

Un membru mediu Prime ar economisi aproximativ 100 de dolari pe an cu RxPass, a declarat John Love, vicepreşedintele Amazon Pharmacy, într-un interviu.

Membrii Amazon Prime din majoritatea statelor din SUA se pot înscrie la program de marţi.

Taxa fixă de 5 dolari ar fi fără asigurare şi pe lângă taxa de membru Prime, care costă 139 dolari pe an în Statele Unite.

Noul serviciu se aliniază cu concentrarea continuă a Amazon asupra portofoliului său de asistenţă medicală, care în ultimii ani a inclus telesănătate, livrare de medicamente, trackere de fitness şi cercetarea cancerului.

Achiziţia de către Amazon a farmaciei online PillPack în 2018 l-a ajutat pe gigantul comerţului cu amănuntul să creeze un site de livrare a reţetelor şi de comparare a preţurilor.

Acum, iniţiativa sa Pharmacy reprezintă o ameninţare tot mai mare pentru retailerii de farmacii CVS Health şi Walgreens Boots Alliance.

 

Ultimele Articole