Amendă uriașă CNA pentru ”Chefi la cuțite”! 50.000 lei este valoarea record pentru reclamă mascată la pariuri sportive

Antena 1, amendată de Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) pentru reclamă mascată la pariuri sportive.

50.000 lei (aproximativ 10.000 de euro) are de plătit postul de televiziune după ce mai multe glorii ale sportului românesc care au contract cu un un site de jocuri de noroc, au apărut purtând tricouri personalizate cu respectiva agenție de pariuri. luptătorii Cătălin Moroșanu și Benny Adegbuyi, pilotul Mihai Leu, Gică Craioveanu, Ionel Dănciulescu, Ioan Andone ori Bogdan Stelea au apărut în emisiunea sus amintită purtând tricouri inscripționate cu ”Super” (mesaj apropiat unei titulaturi comerciale în industria jocurilor de noroc). Mai mult, invitații celebrii au au strecurat în afirmațiile lor de mai multe ori același mesaj subliminal.

Amendă uriașă CNA pentru ”Chefi la cuțite”

”Voi pregăti ceva SUPER bun. S-ar putea să am talent la bucătărie, dar dacă n-a fost nimeni să vadă. Sper să-i SUPER surprind prin mâncarea bună pe care o pregătesc. Chefi, de abia aştept să ne întâlnim să gustaţi din mâncarea super pregătită de mine”, a spus Mihai Leu într-una din edițiile ”Chefi la cuțite” (Antena 1).

După nouă ediții ”Chefi la cuțite” s-au strâns 3250 de reclamați de la telespectatori ce s-au plâns că sunt martorii uneio reclame mascate la o casă de pariuri. Amenda record a fost ată și pentru că reclamele mascate au fost afișate  înainte de ora 23.00 pe un post generalist, așa cum prevede legea.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri