x


  • EUR
    4.8730
    USD
    4.1103
string(14) "moneyamppeople"

Ana Porgras, campioană mondială la gimnastică, a ajuns manichiuristă! ”O fac din pasiune”

Cândva adolescenta aplaudată de întreaga țară, devenită campioană mondială la bârnă, astăzi Ana Porgras are o muncă, mai degrabă o pasiune de care este foarte mulțumită: Este manichiuristă.

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 18.10.2020, 11:18

Câștigătoare a medaliei de aur la Mondialele de la Rotterdam, în 2010  Ana (27 ani) nu a rămas în lumea sporturtului și s-a retras înaintea Jocurilor Olimpice de la Londra (2012) unde ar fi avut șanse mari să câștige un nou titlu mondial. Gălățeancă la origine, frumoasa fostă gimnastă s-a stabilit la Brașov unde este manichiuristă. O face din pasiune, nu neapărat pentru nevoi materiale.

 ”Fac tot ce ţine de unghiuţe: cu gel, semi, exclusiv pentru femei. E o pasiune. Ideea e că nu o fac pentru bani, în mod special. Este o activitate care pe mine mă linişteşte. După ce m-am lăsat, o perioadă am fost pe acolo. Sora mea era deja în Braşov şi veneam în vizită tot timpul. Pur şi simplu, m-am îndrăgostit de oraşul ăsta. Mi se pare cel mai frumos oraş din România”, povestește marea sportivă despre pasiunea care o calmează și de care este foarte mândră.

A murit Ion Neniță, unul primii ”Lăutari ”ai lui Botgros

”Parcă au trecut prea repede zece ani de când m-am retras. Mai simt dor așa, după concursurile de gimnastică. Asta este viața”, a mai spus fosta sportivă.

Pe lângă medalia de aur la bârnă la Campionatul Mondial de Gimnastică Artistică din 2010, Ana Porgras a mai câștigat un bronz la ediția din 2009, la paralele inegale, iar la Campionatele Europene de la Birmingham 2010 a luat medalia de bronz cu echipa.

Uimitoarea poveste a lui Evandro Rossetti, italianul ce a devenit vedetă a folkului în anii comunismului. Astăzi este doctor stomatolog la Roma