Anastasia Soare a purtat bijuterii de peste 1 milion de dolari la o emisiune. A strălucit la propriu!

Anastasia Soare, miliardara americană de origine română a venit în platoul iUmor cu bijuterii de peste 1 milion de dolari.

Cea care s-a făcut cunoscută drept ”regina sprâncenelor” și care și-a clădit un imperiu comercial peste ocean, Anastasia (65 de ani) i-a făcut pe jurații emisiunii de umor să rămână fără glume la vederea bijuteriilor pe care a ales să le poarte, respectiv colierului acesteia, accesorizat cu multe diamante. Jurații au rămas cu gurile căscate când au aflat de la comicul stand-up Costel Bojog că bijuteriile etalate de Anastasia Soare costă peste 1 milion de dolari.

„Deci, dacă colierul ei cu care a venit la această emisiune valorează această sumă, înseamnă că emisiunea e mult mai prețioasă“, a spus Costel despre averea purtată de Anastasia Soare, care, de când și-a uns fiica în funcția de președinte a companiei Anastasia Beverly Hills are timp berechet să se distreze. „Nu sunt pasionat de pensatul sprâncenelor, dar nu-i putem nega succesul. Îmi plac oamenii care reușesc“, a spus Cheloo despre românca de succes.

Anastasia Soare, a purtat bijuterii de peste 1 milion de $ la o emisiune
Anastasia Soare, a purtat bijuterii de peste 1 milion de $ la o emisiune

Anastasia Soare a purtat bijuterii de peste 1 milion de $ la o emisiune

Anastasia Soare, cea care se bucură de o reputație extraordinară în industria cosmeticelor și frumuseții, se află în fruntea clasamentelor celor mai bogate femei din România și, mult mai mai important, în clasamentul special Forbes USA dedicat femeilor care și-au clădit afacerea prin propriile forțe -”Forbes America’s Richest Self-Made”.

În 2019, antreprenoarea se clasa pe locul 21 în topul celor mai bogate femei care și-au clădit afacerea prin propriile forțe, înregistrând o avere de 1,2 miliarde de dolari. Printre vedetele a căror frumusețe a fost evidențiată de Anastasia Soare se numără: Michelle Obama, Cindy Crawford, Naomi Campbell ori Kim Kardashian.

”iUmor”, emisiunea în care a acceptat Anastasia Soare rolul de jurat, va fi difuzată duminică, la Antena 1.

Costel Constantin împlinește astăzi 80 de ani! ”Am o meserie pe care o iubesc enorm”

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed