Anca Țurcașiu face senzație pe plajă, după divorț! E la concurență cu puștoaicele

0
11
Anca Țurcașiu face senzație pe plajă, după divorț! E la concurență cu puștoaicele

În plină iarnă, la fel de frumoasa artistă ca acum 30 de ani, când a înebunit toți bărbații în ”Miss Litoral”, nurii săi aducând  încasări record pentru un film românesc, face senzație  tot pe litoral, dar pe cel din Republica Dominicană.

La șase luni de la divorțul dureros prin care a trecut, Anca Țurcașiu se pare că a trecut de ruptura de medicul George Cristian, alături de care a avut o casnicie de 22 ani și se bucură de viață, de soare și de felul cum arată. Căci, la 50 de ani împliniți, solista arată excepțional, chiar și la plajă fiind greu să-I citești vârsta. Frumoasa și-a găsit drumul său și ne dă semne că e foarte bine. Dovadă instantaneele postate de fosta ”Miss Litoral”, ai cărei sâni dezveliți în pelicula cinematografică amintită au  fost admirați de peste 2 milioane români doar în cinematografe, real record de spectatori în prima jumătate a anilor ‘90.

Emisiunea lui Capatos, scoasă din grila Antena1 după 14 ani! Show-ul nu se mai găsește în programul postului

“N-am nimic de ascuns. Vreau să vă arăt și cealaltă față a mea în poze. Râzând în hohote, după o căzătură, încercând o săritură în apă”, le dă replica Anca Țurcașiu celor ce o bagă pe nedrept în categoria ”fotoshopatelor” din showbiz-ul autohton.

Până în vara anului trecut, când a anunțat divorțul de soțul său, după 22 de ani, amândoi s-au vândut în showbizz drept model de relație. ”Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbatrani! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită !”

 

Milionarul Viorel Cataramă, proces pentru o datorie de 1600 euro ”Frate, frate, dar brânza-i…”