Emisiunea lui Capatos, scoasă din grila Antena1 după 14 ani! Show-ul nu se mai găsește în programul postului

0
4
Emisiunea lui Capatos, scoasă din grila Antena1 după 14 ani! Show-ul nu se mai găsește în programul postului

Emisiunea are o lungă istorie în divertismentul românesc!  În 14 ani, ”late-night talk show”-ul lui Capatos (inițial numit ”Un show Păcătos”, rebotezat în 2005 ”Xtra Night Show”), a dat sute de exclusivități, dar a avut parte și de reclamații la CNA.

Ultima schimbare majoră în privința emisiunii, din toamna anului trecut ”Xtra Nigh Show” a rămas în doar trei ediții pe săptămână. Desele schimbări din programul Antena 1, au afectat programul emisiunii a cărei oră de difuzare s-a modificat constant de la începutul anului 2020.

Gabriel Cotabiță a ajuns în spital cu COVID-19. În urmă cu 5 ani artistul a fost comă 3 săptămâni din cauza unui stop cardio-respirator

La ultima modificare, Dan Capatos și-a pus telespectatorii în temă cu noile schimbări apărute în grila de programe și nu a părut prea afectat de acest lucru, chiar a făcut o glumă. Mai exact, prezentatorul, cunoscut pentru ironia și umorul său negru, a mărturisit că nu a făcut coronavirusul ceea ce au făcut șefii, făcând aluzie la faptul că emisiunea lui a fost scoasă de pe post și în ziua de joi. Populara emisiune de divertisment ”Xtra Night Show” suferise modificări pe tot parcursul anului trecut În plină pandemie, dj-ița Vika Jigulina a decis să se despartă de Antena 1.

Emisiunile de seară, și, în ultimii ani, de noapte moderate de Dan Capatos, au avut un rol important în industria divertismentului de la noi, cele mai multe certuri și împăcări din showbiz-ul românesc, de asemenea, multe lansări discografice s-au petrecut în studioul emisiunii.

Dr Dre a suferit un anevrism cerebral. Are o avere de un miliard dolari!