x


  • EUR
    4.8743
    USD
    4.0259
string(14) "moneyamppeople"

Dr Dre a suferit un anevrism cerebral. Are o avere de un miliard dolari!

Dr Dre, unul din cei mai importanți artiști din istoria hip-hopului, este internat în spital după ce a suferit un anevrism cerebral.

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 06.01.2021, 12:52

Artistul, care a strâns în lunga sa carieră aproape un milliard de dolari, este internat la Spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles, scrie revista americană Variety.

”Mulţumesc familiei, prietenilor şi fanilor pentru interesul şi urările lor de bine. Mă simt bine şi primesc îngrijire excelentă din partea echipei mele medicale. Voi ieşi din spital şi voi reveni acasă curând”, a transmis Dre, pe numele său Andre Romelle Young, prin intermediul  echipei sale. Dr. Dre este unul dintre cei mai importanți artiști ai genului și producător muzical pentru zeci de succese muzicale de nivel global.

Gabriel Cotabiță a ajuns în spital cu COVID-19. În urmă cu 5 ani artistul a fost comă 3 săptămâni din cauza unui stop cardio-respirator

Dr Dre a lansat piese ca „Let Me Ride”, „Nuthin’ but a ‘G’ Thang”,  „Forgot About Dre”, premiate cu Grammy. Artistul deţine în palmares 7 trofee Grammy, atât ca producător, cât şi ca artist Printre colaboratorii lui se află Eminem, cu care a lucrat cel mai recent pentru albumul „Music To Be Murdered By – Side B” (2020). Beats Electronics, compania pe care a fondat-o în 2008 împreună cu prietenul şi colaboratorul Jimmy Iovine, a fost vândută către Apple pentru 3 miliarde de dolari.

Primul său album solo este  considerat cel mai reprezentativ pentru istoria muzicii hip-hop din SUA

De-a lungul carierei, Dr. Dre a produs muzica mai multor artişti, între care Gwen Stefani, Mary J. Blige, Snoop Dogg şi 50 Cent. Primul său album solo, „The Chronic”, lansat în 1992, este  considerat cel mai reprezentativ pentru istoria muzicii hip-hop din SUA. În prezent, el se află în proces de divorţ, după 24 de ani de mariaj cu Nicole Young.

Artiștii ajutați de stat în starea de urgență trebuie să dea înapoi aproape jumătate din indeminzația primită