x


  • EUR
    4.8743
    USD
    4.0259
string(14) "moneyamppeople"

Gabriel Cotabiță a ajuns în spital cu COVID-19. În urmă cu 5 ani artistul a fost comă 3 săptămâni din cauza unui stop cardio-respirator

Gabriel Cotabiță trece iar prin momente grele fiind internat în spital după ce a fost diagnosticat cu coronavirus. În urmă cu cinci ani, cumpăna prin care a trecut marele artist, un stop cardio-respiratror ce l-a aruncat câteva săptămâni în comă, a ținut cu sufletul la gură întreaga țară.

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 06.01.2021, 12:04

Minunea s-a întâmplat atunci căci artistul și-a revenit miraculous, așa speră să se întâmple și acum familia sa. Mai ales că artistul nu a ajuns la spital în stare gravă, doar cu oboseală și  tuse.

„Sperăm să iasă testul negativ cât de curând zilele acestea şi să poată să se întoarcă acasă. Nu este o formă gravă, nu este intubat, nu este la ATI. Pur şi simplu necesită să fie monitorizat, având şi alte probleme de sănătate. El, cu siguranţă, s-a protejat ştiind foarte bine cât de important este să respecte măsurile de distanţare, să poarte mască şi toate celelalte.Ţinem legătura cu el zilnic şi, de asemenea, şi cu medicii. Nu avem cum să mergem să îl vedem date fiind procedurile în vigoare”, a spus Aela, una din fiicele lui Gabriel Cotabiță.

După două săptămâni petrecute pe patul de spital, Ion Dichiseanu a fost externat!

Marele solist al muzicii românești  a văzut moartea cu ochii în 2015, după ce a suferit un stop cardio respirator în timp ce făcea mișcare la o sală de fitness. A stat mai bine de trei săptămâni în comă la spital şi medicii îi dădeau şanse minime de supravieţuire. Însă pe lume se întâmplă şi minuni. Gabriel Cotabiţă s-a trezit, s-a recuperat şi a plecat pe picioarele lui acasă.

Artiștii ajutați de stat în starea de urgență trebuie să dea înapoi aproape jumătate din indeminzația primită