AcasăMoney&PeopleAnca Țurcașiu regretă că nu a investit într-o afacere. ”De la 16...

Anca Țurcașiu regretă că nu a investit într-o afacere. ”De la 16 ani, câștigam foarte mulți bani”

Dincolo de activitatea sa muzicală, Anca Țurcașiu rămâne prima frumoasă vedetă căreia românii i-au admirat nurii pe marile ecrane. S-a întâmplat în 1991, în Miss Litoral, prima și cea mai de succes producție cinematografică românească din anii ’90.

Sânii dezgoliți ai artistei au fost admirați de peste 2 milioane de români în cinematografe, real record de spectatori în acea perioadă. Pe atunci una dintre cele mai frumoase românce, Anca Țurcașiu avea 21 de ani însă, din activitatea artistică era independentă financiar de la 16 ani. Se întâmpla în anii comunismului, debutul frumoasei vedete în cinematografie consumându-se la doar 14 ani.

Prințesele șoselelor noastre! Cele mai scumpe mașini ale vedetelor noastre feminine /FOTO GALERIE

Anca Țurcașiu regretă că nu a investit într-o afacere. ” Acasă îi aduceam pe toți, nu pot să spun că am fost isteață să îi investesc în ceva, să fac afaceri”

”De la 16 ani, câștigam foarte mulți bani. Am avut o grămadă de filmări, televiziune, pe vremea lui Ceaușescu. Am intrat, în timpul liceului, în turnee, spectacole, filmări, ședințe foto, nebunie Acasă îi aduceam pe toți, nu pot să spun că am fost isteață să îi investesc în ceva, să fac afaceri. Și astăzi, nu știu, dacă mă pui să vând ceva, mai bine ți-l fac cadou decât să îți vând ceva. Dacă investesc în ceva, investesc în călătorii, prieteni, în meseria mea”, spune artista, la fel de aspectuoasă și în anul în care a devenit soacră mare.

Top 10 conturi TikTok în România. Cine este cea mai urmărită creatoare de conținut video de la noi

Ultimele Articole