Anda Adam, primele declarații despre ruptura de soțul său: ”Când doi oameni nu se mai înțeleg…”

0
65
Anda Adam, primele declarații despre ruptura de soțul său: ”Când doi oameni nu se mai înțeleg…”

Solista, care a evitat mereu să spună ceva concret cu privire la un eventual divorț de Sorin Nicolescu, tatăl fetiței sale, continuă să fie reținută vizavi de acest subiect și se abține să dea curs speculațiilor apărute. Anda (40 ani) a subliniat idea că soțul său nu s-a mutat de acasă, așa cum s-a zvonit, dar nici nu a negat că relația dintre ei ar fi tocmai cordială.

Nu vreau să intru în detalii pentru că lumea va interpreta și va interpreta fix așa cum își dorește. Când doi oameni nu se mai înțeleg și divorțează nu cred că trebuie să o facă cu tot poporul. Nu cred că este nimeni dator în momentul în care nu mai are o relație cu cineva, ne-am despărțit, și în secunda doi să sun la ziare și două emisiuni ca nu mai sunt cu Y. E fix treaba noastră, în intimitatea noastră, atât. Atâta timp cât eu intru la mine în casă, închid ușa, este treaba mea ce decid eu cu cel cu care trăiesc, ce facem mai departe. Decizia sau discuția mea cu persoana respectivă trebuie să rămână tot acolo”, a mai spus Anda Adam într-un interviu Antena Stars, în care a mai adăugat că Sorin, soțul său, ”a știut în ce se bvagă atunci când a luat-o de nevastă”

Inventatorul casetei audio a murit! Peste 100 de miliarde de bucăți fost vândute de la lansarea produsului

Sorin este detașat de subiect, poate și pentru că atunci când m-a cunoscut sau când a luat decizia de a fi cu mine, știa exact în ce ”horă” intră să joace. Nu are de ce să fie afectat pentru că este asumat. Copilul este perfect normal, sănătos, fericit, râdem, ne bucurăm de ea și îți garantez că orice ar fi pe lumea asta, aș face tot ce îmi stă în putință ca fiica mea să fie fericită. Pentru mine fericirea Evelinei este cel mai important lucru din lume”, a mai spus solista, de la nunta căreia au trecut șase ani. Anda Adam și Sorin s-au căsătorit la scurt timp după ce s-au întâlnit.

Laurette, frumoasă, dar se plânge că nu are noroc în dragoste. ”La acest capitol am eșuat!”