Laurette, frumoasă, dar se plânge că nu are noroc în dragoste. ”La acest capitol am eșuat!”

0
19
Laurette, frumoasă, dar se plânge că nu are noroc în dragoste.  ”La acest capitol am eșuat!”

O recunoaște chiar creola care, chiar când zicea că a găsit bărbatul potrivit, fotbalistul Magaye Gueye acesta a fost depistat pozitiv în urma controlului Agenția Națională Antidoping, fiind dopat cu cocaină. Senegalezul despre care mulatra tocmai ce zicea că s-a îndrăgostit, riscă să fie suspendat doi ani și să fie trimis acasă.

”Pentru mine în momentul de față fericirea este doar o iluzie. Am eșuat în iubire. Sunt ghinionistă în dragoste!”, a spus Laurette, protagonista  unei filmări recente cu fotbalistul dinamovist ce a dat de belele, pe când petrecea în piscină, imagini care au făcut deliciul presei.

 “Am suferit foarte mult în trecut, mi-am dorit mult ca fiica mea, Serena să trăiască într-o familie. Dar viața nu e roz, am oscilat mereu între căsătorii, relații și depresii. Eu nu prea am avut aventuri. Nu-mi place să fiu mințită, de înșelat toți bărbații înșeală, așa sunt ei vânători. Eu am trăit-o pe pielea mea”, a mai spus mulatra pe numele său Laurette Innocencia Atindehou.

Știi ce înălțime are Andreea Esca? Greu de crezut că măsoară..

Fostul model a făcut o listă a bărbaților buni și răi din viața ei. La capitolul cei mai buni bărbați cu care a fost în relații serioase, mulatra i-a nominalizat pe primul ei iubit, italianul Alessandro, dar și pe fostul soț, Ciprian Nistor. ”Am avut o relație când eram mai mică cu Alessandro, am rămas prietenă cu el. Mâine dacă aș avea o problemă, el ar fi primul om care m-ar ajuta. E singur acum, am fost împreună acum 12 ani. Alt bărbat bun este și fostul meu soț, Ciprian (Nistor, alături de care s-a căsătorit la Penitenciarul Jilava unde este ispășește o pedeapsă pentru evaziune fiscală -n.r.). E un bărbat foarte inteligent, m-a învățat să fac bani, să pornesc o afacere de la zero. Pe mine m-a ajutat mult”, a mai spus mulatra ce i-a atras atenția în trecut și magnatului Ion Țiriac.

Inventatorul casetei audio a murit! Peste 100 de miliarde de bucăți fost vândute de la lansarea produsului