AcasăMoney&PeopleAndra, binecuvântată de Părintele Necula pe scenă! Solista este născută pe 23...

Andra, binecuvântată de Părintele Necula pe scenă! Solista este născută pe 23 august. Tot astăzi, de ziua sa, aniversează și nunta sa cu Cătălin Măruță

Andra, în accepțiunea românilor, cea mai populară și iubită solistă, a fost binecuvântată pe scenă, în fața a mii de spectatori, de popularul părinte teolog Constantin Necula. Astăzi, soția lui Cătălin Măruță împlinește 36 de ani.

Admirabil, mai mult de jumătate din vârsta sa a petrecut-o pe scenă, o muncă titanică pentru a-și bucura fanii. Tot pe 23 august, se împlinesc și 14 ani de la nunta sa cu simpaticul Cătălin Măruță  și 18 de când se țese povestea lor, una dintre cele mai sincere poveşti de dragoste din bizz-ul autohton. Fericirea și împlinirea sunt contorizate în cariere admirabile, zeci de succese muzicale, o familie fericită și doi copii frumoși, David și Maria.

Andra, binecuvântată de Părintele Necula pe scenă înaintea zilei sale

La mulți ani Andra! Solista este născută pe 23 august! Măruţă se miră şi astăzi de unde a avut aşa curaj să-i zică ”Te iubesc!”

”Înainte de tot ce s-a întîmplat între noi ne-a legat o lungă prietenie. Andra a fost la multe emisiuni moderate de mine, perioadă în care nu mi-a trecut prin gând ce ne rezervă soarta”, îşi aduce aminte simpaticul prezentator Pro TV.  Cupidon a apărut pe când cei doi se aflau la masă, într-o seară de vară, după o zi în care Cătălin a acceptat rolul stângaci de a intra în pielea iubitului solistei, conform unui scenariu prestabilit.

Cătălin s-a străduit atât de bine să testeze experienţa de a fi apărea într-un videoclip încât, şi astăzi, lepădat de rolul de actor de conjunctură, ”joacă” sincer în viaţa frumoasei soliste. ”În acea seară, la acea masă, nu ştiam ce ne va rezerva viitorul. Am simţit că, alături de ea, pot fi fericit”, adaugă acesta. Au urmat luni de întâlniri la malul mării, în secret, ca amândoi să fie siguri de aceea ce simt unul pentru celălalt. Punctul hotărâtor a fost vecin cu infarctul pentru Cătălin. În emisiunea sa, în direct Andra i-a urat: ”Să te fereşti de dorinţele mele, Măruţă!”, o glumă ce a cusut unul dintre cele mai respectate cupluri ale high life-ului nostru.

Andra, binecuvântată de Părintele Necula pe scenă, înaintea zilei sale

Au urmat simpatice dovezi de iubire, de pildă un banner legat de un avion inscripţionat cu mesajul ”Te iubesc, Andra! La mulţi, ani! Măruţă!”. ”Suntem nişte oameni care se iubesc la fel, iar actul căsătoriei n-a schimbat prea multe în relaţia noastră mai multe decât o fac copiii”, mărturisesc la unison cei doi.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.