Andra Gogan este ”scumpă la vorbă”! Ce tarif are vedeta TikTok-ului românesc pentru a dedica 5 minute unui fan

Andra Gogan, cea mai urmărită artistă româncă pe TikTok de la apariția aplicației, a găsit o nouă sursă de făcut bani de pe urma celebrității sale.

Influencerița vedetă pe videoaplicația sus amintită devenită cea mai populară la nivel global, dar și în țara noastră în rândul tinerilor, își pune la bătaie răbdarea cu fanii. Însă contracost. Pionieră pe noua aplicație OkyToky (platforma care dă posibilitatea fanilor să plătească pentru a sta de vorbă cu vedeta preferată), cântăreața este prima artistă din România care acceptă astfel de programări. Pentru a sta la taclale 5 minute cu cea mai urmărită vedetă de pe TikTok-ul românesc, suma ajunge la 150 de dolari americani (aproape 700 lei). Adică circa 140 lei pe minut!

Andra Gogan este ”scumpă la vorbă”! Andra (25 ani) este unul dintre influencerii și persoanele publice urmărite de adolescenții de ani de zile, fiind prezentă în social media de la începuturile aplicațiilor de socializare. Cântăreața are o comunitate uriașă, fiind cunoscută la nivel internațional, și a fost inclusă în Cartea Recordurilor de două ori (”Cel mai lung concert live susținut de un copil” și ”cele mai multe CD-uri lansate de un copil”).

OkyToky, aplicația ce îți permite să te bagi în seamă cu o vedetă, fie ea din lumea muzicii, filmului ori influencer popular, face furori la nivel mondial.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed