Andra Gogan, prințesa TikTok-ului românesc, sărbătorește 10 milioane de ”urmăritori” la Sala Palatului

Pe lângă paradele militare, copiii și adolescenții vor avea propria lor sărbătoare națională. Pe 1 decembrie, Andra Gogan, cea mai populară româncă pe TikTok își sărbătorește succesul incredibil, pentru prima oară pe scena Sălii Palatului.

Dependenții de TikTok, platforma socială cu cea mai rapidă ascensiune la nivel mondial, vor avea un 1 decembrie al lor, prin cântecele vedeta TikTok-ului Andra Gogan, românca ce a strâns prin filmulețele sale 10 milioane de fani în toată lume. La evenimentul de pe 1 decembrie vedeta online-ului oferă la trei norocoși plătitori de bilete și o excursie la munte alături de ea dar și șansa să o întâlnească personal după spectacol, plătind un extra bilet.

Fără îndoială, solista și actrița buzoiancă Andra Gogan (23 de ani) este cea mai urmărită româncă pe platforma ce a sărit de un miliard de utilizatori activi pe lună la nivel global.

Andra Gogan, prințesa TikTok-ului românesc, sărbătorește 10 milioane de urmăritori la Sala Palatului. Peste 25.000 de euro câștigă dacă vinde biletele

Actrița, cântăreața și creatoare de conținut video se află de doi ani în topul preferințelor pe platformele de social media cu  67 de milioane de aprecieri. Nu-i de mirare că tânăra din categoria ”influencerilor” în online a ajuns anul acesta pe scena fastuoasei ceremonii a Galei Premiilor Oscar, prin intermediul unui videoclip pe care l-a realizat pe TikTok (vedeta a realizat un scurt video bazat pe melodia animației „Encanto”, care a fost nominalizat la Oscar 2022).

În copilărie, la doar 11 ani, Andra a intrat în Cartea Recordurilor pentru cel mai lung concert live susținut de un copil (3 ore și 20 minune). Tânăra deține și recordul mondial pentru cele mai multe CD-uri lansate de un solist copil (16 albume, record confirmat pe 15 septembrie 2009 de oficialii „Guiness Book of Records”) Debutul său ca vlogger a fost în urmă cu 6 ani, cu o mini serie intitulată ”Cum să fii popular în liceu”.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed