AcasăMoney&PeopleAndra încasează lunar cât mulți în 3 ani! De 10 ani este...

Andra încasează lunar cât mulți în 3 ani! De 10 ani este una dintre cele mai bine plătite cântărețe

Andra a împlinit 36 de ani iar vocea sa este un reper de peste 20 de ani.

Succes după succes, atât în cariera sa muzicală cât și în viața sa, împlinirea artistei apreciată de milioane de români, este contorizată în zeci de succese muzicale și o familie admirată. Are un soț la fel de popular –Cătălin Măruță- și doi copii frumoși, David și Maria.

Dar și o avere din televiziune, muzică și contracte de imagine, cariera sa înregistrând o evoluție constantă. Sunt mai mult de 10 ani de când artista se află în topul celor mai populare cântărețe de la noi, faima sa recomandând-o și în colaborări internaționale, amintim Enrique Iglesias sau David Bisbal.

Andra încasează lunar cât mulți în 3 ani!

La ora actuală, Andra are un tarif de circa 9.000 de euro pentru un concert live cu propria formație, iar prețul aparițiilor sale variază între 7000 și 12.000, în funcție de timpul show-ului (pop/folcloric). Și din colaborarea cu Pro TV, contractele de imagine și venituri YouTube se vehiculează că Andra este un artist care bagă în conturi lunar peste 35.000 de euro. Cam cât ar încasa un salariu decent un român în trei ani.

Asta pe lângă banii pe care îi face soțul său, vedeta Pro TV Cătălin Măruță și unul dintre cei mai solicitați prezentatori de evenimente publice și private.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.