AcasăMoney&PeopleActorul Andreas Petrescu despre cel mai jenant moment trăit în televiziune: ”Trebuia...

Actorul Andreas Petrescu despre cel mai jenant moment trăit în televiziune: ”Trebuia să vorbesc, că doar eram în direct!”

Ca într-o piesă de teatru de-a sa, până să ajungă un actor și un regizor consacrat, Andreas Petrescu ”s-a călit” în fel de fel de situații neprevăzute, pe când era unul din prezentatorii Televiziunii Publice.

Cel mai dificil moment din cariera sa a fost acela când, în direct, ar fi trebuit să traducă ce vorbeau invitații, însă fără să înțeleag o iotă. Aceștia aveau o engleză ”nedeslușită”.

”Eram în direct, trebuia să o scot cumva la capăt. Mă informasem în prealabil despre tema descuției, în ce constă metoda invitaților, mi-am făcut temele, știam ce să îi întreb. Când au intrat în platou și au început să-mi răspundă, am înghețat. Vorbeau într-o turco-engleză de neînțeles, mă uitam la ei -eu fiind vorbitor de limba engleză- și nu înțelegeam nimic. Pentru întrebări era pregătit, nu și pentru răspunsuri. M-am uitat la coprezentatoarea mea, sperând că va prelua ea sarcina, mi-a făcut semn că nu înțelege nici ea nimic. Trebuia să vorbesc, doar eram în direct.

Imagini din vila de 300.000 euro a lui Smiley! 3 arhitecți au semnat proiectul /FOTO

Actorul Andreas Petrescu despre cel mai jenant moment trăit în televiziune: ”Într-un interviu cu niște doctori turci, neînțelegând ce zic aceștia, am ”tradus” cum am crezut. Doar că eu ”am terminat operația” înainte ca ei s-o ”înceapă”

Așa că am prins curaj, am început să ”traduc”, ceea ce am crezut că vorbesc invitații și, în final, am ajuns la felul în care se trezește pacientul după operație, liniștit, fără să simtă niciun fel de durere. Preluasem chiar gesturile lor, toată lumea în spatele platoului respira ușurată”, își aduce aminte Andreas despre chinul prin care a trecut.

Am privit fericit și complice spre camere, comunicând din ochi cu producătoarea emisiunii. Iar ea mi-a răspuns personal, în cască, în pauză: ”Foarte frumos Andreas, se vede că esti pregătit. Numai că, în traducerea ta, tu deja ai terminat operația și medicii nu au ajuns cu povestea lor decât la pregătirea instrumentarului medical. A fost poate cea mai ”specială” situație cu care m-am confruntat”, dă din casă omul din spatele roasturilor iUmor.

Începe un nou sezon X Factor! Premieră, show-ul va fi difuzat de două ori pe săptămână

Ultimele Articole