Imagini din vila de 300.000 euro a lui Smiley! 3 arhitecți au semnat proiectul /FOTO

0

Smiley, vedeta de la noi cu cele mai mari încasări din activități artistice, s-a stabilit cu traiul într-o vilă dintr-un complex rezidențial situat în apropiere de Cernica. I-au trebuit nouă ani să amenajeze interiorul și s-a mutat chiar înainte de pandemie.

Star de televiziune, actor, compozitor și producător muzical, CEO al unei companii cu o cifră anuală de afacere peste un milion de euro, acesta ar fi putut lesne să se mute într-o locuință mult mai scumpă, actuala casă fiind evaluată de agenții imobiliari la circa 300.000 euro.

Imagini din vila de lux a lui Mugur Mihăescu. Este una dintre cele mai scumpe proprietăți din Pipera, circa 800.000 euro! 

Imagini din vila de 300.000 a lui Smiley! Este vecin cu Inna, Marius Moga și Andreea Bănică

Însă Smiley, pe numele său Andrei Tiberiu Maria, s-a atașat de spațiul pentru care a muncit atâția ani și în amenajarea căruia s-a implicat personal (proiect realizat cu ajutorul a trei arhitecți). Conform publicațiilor deco, impresia pe care o lasă casa în care proaspeții părinți Smiley și Gina Pistol locuiesc este de spațiu aerisit, liniștit, modern și luminos.

Vila nu este chiar una micuță, are 290 metri pătrați, trei dormitoare și trei băi, iar terenul măsoară 450 mp. Smiley are și vecini ”cu pedigree” artistic: Inna, Marius Moga și Andreea Bănică.

A început Festivalul de Film de la Veneția. Sunt 3 filme românești în competiție