Andreea Bănică a avut-o angajată pe fiica sa de 14 ani, la hotelul familiei de la Eforie Nord: ”Va trebui să ducă mai departe această afacere”

Educație prin muncă! Andreea Bănică a avut-o pe fiica sa de doar 14 ani, angajată la hotelul familiei. S-a întâmplat pe perioada estivală.

E mult spus angajată căci legislația europeană prevede ca, chiar dacă părinții își dau acordul, vârsta la care poți angaja un minor este de minim 15 ani. În vacanță, Sofia s-a aflat alături de mama sa, aproape zi de zi, la proaspăt inauguratul hotel din stațiunea Eforie Nord. Stabilimentul este rodul unei investiții de 1,6 milioane de euro (din care aprope jumătate din Fondul European de Dezvoltare Regională).

În vară, Andreea Bănică a avut-o angajată pe fiica sa de 14 ani, la hotelul familiei de la Eforie Nord! ”Am-să zic așa- angajat-o part-time jos, la unul dintre spațiile comerciale pe care le-am închiriat la hotel. A fost și ea o perioadă acolo angajată pentru a vedea, de fapt, cum stă treaba. Cât de greu este să câștigi bani, cât de greu este să muncești, ce fel de muncă faci. Să facă un pic diferența și să-și dea seama că ea și fratele ei vor trebui să ducă mai departe această afacere, să crească acest hotel poate mai mult decât o putem face noi, la ora actuală. De la anul încercăm să vedem dacă o putem pune să lucreze la recepție. Încercăm să o stimulăm puțin”, a spus Andreea Bănică, cândva vedeta clasamentelor muzicale, astăzi fericită mama și afaceristă.

Recent, solista și soțul său, Lucian Mitrea au primit și un premiu pentru afacerea lor nouă, hotelul de la malul mării, din localitatea lor natală, Eforie Nord, este vorba de un premiu ”Excelență” la Gala Performanței și Excelenței 2023. Cândva impresarul artistei, Lucian Mitrea a schimbat munca din showbizz cu cea a construcțiilor, devenind un important dezvoltator imobiliar în Pantelimon, Cernica, în apropierea Capitalei.


Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed