AcasăMoney&PeopleAndreea Esca, acum și pe marile ecrane. În ce film va juca...

Andreea Esca, acum și pe marile ecrane. În ce film va juca știrista

Andreea Esca, acum și pe marile ecrane. Cea mai cunoscută știristă a Pro Tv-ului va juca într-un lungmetraj. A convins-o Pavel Bartoș, care lucrează la primul său film, ”Ramon”.
Regizat de Jessus del Cerro, responsabilul de succesele cinematografice ”Miami Bici” ori serialul de succes ”Vlad”, din distribuția filmului face parte și cea mai cunoscută știristă a țării, dar și Smiley, Ionuț Rusu, Elvira Deatcu și Carmen Tănase. ”Filmează și Esca, are un rol. În februarie, apare pe marile ecrane «Ramon». Sunt atât de încântat de ce s-a filmat, încât de-abia aștept!”, a spus Pavel Bartoș, actor și coprezentator la succesele ”Vocea României” și ”Românii au Talent”.

Andreea Esca, acum și pe marile ecrane

Adrian Minune construiește un hotel. Este un cadou de milioane pentru soția sa

Andreea Esca, acum și pe marile ecrane. În ce film va juca știrista
Pare greu de crezut însă Andreea Esca a mai apărut într-un film cu adolescenți, în perioada liceului, protagonist fiind însuși Ștefan Bănică Jr.  ”S-a facut un casting la Liceul Lazar, unde invatam, pentru un film de adolescenti. Am jucat un mic rol in aceasta pelicula a regizorului Geo Saizescu, în care eroul principal era Stefan Bănică. Eram, prin clasa a X-a cred. Am câstigat 200 de lei si mi-am luat o pereche de cercei”, povește Andreea Esca..
Pentru rolul din filmul său, Bartoș (47 de ani) a făcut un efort considerabil, slăbind în jumătate de an 12 kilograme. ”Ideea este că nu mi-am propus să dau 10, 15 sau 20 de kilograme. Eu am vrut să slăbesc pentru rolul Ramon din filmul «Ramon», în regia lui Jesus del Cerro. Personajul e un om bun la suflet, care încearcă să facă numai lucruri bune, dar mai mult le strică. Își caută marea iubire, dar să vedem dacă o va găsi sau nu. E o comedie romantică!”,  a povestit Pavel Bartoș.

Silviu Prigoană, socru mare la o nuntă de 5 stele. Au participat 150 de invitați aleși pe sprânceană

 

Ultimele Articole