AcasăMoney&PeopleSilviu Prigoană, socru mare la o nuntă de 5 stele. Au participat...

Silviu Prigoană, socru mare la o nuntă de 5 stele. Au participat 150 de invitați aleși pe sprânceană

Silviu Prigoană este în culmea fericirii. După Honorius, care s-a căsătorit cu americanca de origine română Corina Bode, a venit și vremea lui lui Silviu.
Fiul fostului businessman și om politic s-a căsătorit în weekend, la un centru de ceremonii din cadrul unui luxos complex hotelier din București. 150 de persoane alese pe sprânceană au petrecut la nunta lui Silviu, fostul excentric al familiei, și a Georgianei devenită Prigoană. Evenimentul s-a desfășurat în discreție maximă. Silvius, în vârstă de 31 de ani,  care a studiat marketing și finanțe în cadrul Școlii Elveției de Management Hotelier din Montreux, Elveția, și-a cunoscut  soția în Austria, unde aceasta locuiește. Și Corina, prima noră a efervescentului Silviu Prigoană este tot româncă, însă născută în Statele Unite ale Americii.

A murit Ștefan Petreuș, ultimul din celebri Frați Petreuș ai folclorului românesc

Silviu Prigoană, socru mare la o nuntă de 5 stele. Au participat 150 de invitați aleși pe sprânceană
Au făcut naveta o perioadă și acum s-au decis să se mute în România. Soția fiului meu are un job la o companie de plasare de forță de muncă și lucrează pentru toată Europa. Acum vor să se întoarcă acasă. În ultimii doi ani au fost restricții mari în Austria și au prins un pic de oroare de stat în Austria. În România a fost mai relaxat. Asta e motivul pentru are au decis să se repatrieze”, a spus Silviu Progoană care a fost încântat la nunta fiului său de Angela Rusu.solista sa preferată, originară din zona unde afaceristul s-a născut, Gherla. ”Maș bucura să aibă un copil și Silvius. Cu cât mai repede, cu atât mai bine. Mi-aș dori să fiu un bunic tânăr” își dorește Progoană (58 de ani), care s-a retras din afaceri și viața publică și se bucură de pensie, mai are un nepot din partea lui Honorius, născut la începutul anului în Chicago, Statele Unite ale Americii.

A fost inaugurat Teatrul de Vară Jean Constantin din Techirghiol

Ultimele Articole