Andreea Esca și Alexandre Eram construiesc un hotel în centrul Clujului. Emil Boc e încântat!

0
76

Andreea Esca și Alexandre Eram construiesc un hotel în centrul Clujului. Numele celei mai cunoscute știriste a țării, rostit în ședința Comisiei de Urbanism a municipiului, l-a făcut pe însuși primarul Emil Boc să sară în sus de bucurie.

Andreea Esca și Alexandre Eram au înaintat autorităților locale expertizele necesare pentru a demola parțial două imobile istorice din centrul Clujului, unde urmează să construiască, în conformitate cu arhitectura zonei, un hotel. Numai una din clădiri va avea 877 metri pătrați, cealaltă va avea 250 mp, suprafața totală a terenului fiind de 439 mp, date conforme Planului Urbanistic de Detaliu. Proprietatea, două corpuri cu 9 apartamente ce urmează să fie demolate, au fost achiziționate de Andreea Esca și Alexandre Eram în urmă cu cinci ani.

Andreea Esca și Alexandre Eram construiesc un hotel în centrul Clujului. Au primit aviz pentru demolarea clădirilor vechi

„Avizăm pozitiv, cu rezerva să fie tranşată problema cu serviciul Juridic. Cred că proiectul este de calitate, nu este nicio îndoială, curţile interioare dau farmec zonei centrale”, a spus Emil Boc în cadrul aceeași ședințe a Comisiei de Urbanism din primărie. Planul știristei și a soțului său de construi un hotel în Cluj-Napoca este mai vechi, proiectul primind undă verde în urmă cu patru ani. Însă autorizațiile au expirate înainte ca vedeta să înceapă lucrările.

Teo Trandafir, ambasador al celui mai mare festival muzical al anului-Forever Hit (18 septembrie)

Andreea Esca a investit multe milioane de euro în imobiliare

Prezentoarea de televiziune şi soţul său, Alexandre Eram, derulează mai multe afaceri împreună. Au făcut investiţii în ultimii 15 ani în imobiliare şi în turism, au și o firmă de produse cosmetice a cărei imagine este chiar Andreea (48 ani). Pe lângă vila sa, știrista și soțul său mai au o casă, în zona Armenească din București, o clădire istorică estimată la circa jumătate million de euro, închiriată unei agenții. De asemenea, o casă de vacanță la Snagov și câteva căsuțe refăcute, pentru a fi închiriate doritorilor de agroturism, la Porumbacu de Sus, Sibiu (localitatea unde vedeta a copilărit). Eram mai deține un apartament la Neully-sur-Seine, o suburbia a Parisului.

Ai fi surprins cât costă să stai în apartamentele lui Simona Halep din Mamaia