x


  • EUR
    4.8734
    USD
    4.1566
string(14) "moneyamppeople"

Andreea Raicu scosă din pepeni de proprii admiratori. Au acuzat-o că și-ar fi îmbolăvit părintele! ”Mama a luat COVID 19 din altă parte”

La o zi după ce a avut ideea de a împărtăși admiratorilor săi, cu lacrimi în ochi, neplăcuta situație prin care a trecut recent, anume faptul că mama sa a fost testată pozitiv COVID-19, se pare că gestul nu a fost tocmai unul bine primit în mediul online.

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 13.10.2020, 16:16

Deloc sensibilizați de drama din familia vedetei, multe din zecile de comentarii care dau neinspirată confesiunea Andreei, au scos-o din starea ”zen” , vedeta fiind practicantă de yoga.

Pe pagina sa online, Andreei Raicu a postat  un filmuleț în care a vorbit despre perioada în care mama ei a fost infectată cu noul coronavirus. Vedeta nu a mai văzut-o pe mama ei de trei săptămâni, dar se bucură că aceasta se simte bine și că au reușit să treacă împreună peste acest impas. Ca reacție a tuturor celor ce au luat-o în balon pe Raicu, acesta a revenit recomandându-le celor care i-au cerut prietenia, dar nu sunt de acord cu cele spuse de ea, să dea unfollow pagini sale. Căci, dacă nu, amenință că îi va ”tria” personal.

Primele vedete ale muzicii anilor ’90 sunt astăzi șoferi, vindecători, marinari ori aviatori

”Aici este pagina proprie de Facebook si pot decide pe cine pot păstra si pe cine nu. Îi rog pe toți cei care aleg jignirea și agresivitatea și chiar lipsa umanitații sa dea unfollow acestei pagini. Aici este o comunitate de oameni interesati de respect si compasiune față de semenii lor, lipsa bunului simț nu își are locul pe aceasta pagina și nici injuriile la adresa mea sau la adresa celor care fac parte din aceasta comunitate.  Mesajul meu este unul sincer și am ales să vă povestesc prin ce am trecut pentru că am considerat că avem cu toții de învățat”.

Reacția virulentă a Andreei Raicu vine după ce un urmăritor a întrebat-o de de a nu are virusul ori, mai grav, a fost acuzată că și-ar fi îmbolnăvit părintele ”Pe toata perioada pandemia, când m-am întalnit cu mama, în spații închise, am purtat masca și am păstrat distanța. Mama a contactat virusul din alta parte, din păcate. Înainte sa fie testată pozitiv, când deja era purtatoare, dar niciuna dintre noi nu stia, ne-am vazut de câteva ori. Amândouă am purtat masca tot timpul și am încercat să mentinem distanța. Cu toate ca ea era purtatoare, eu nu am contactat virusul. De aceea mentionez cât de importantă cred ca a fost purtarea măstii pentru a nu mă infecta”!

Fostul Divertis, Cristian Grețcu a devenit somelier. Mai nou, sosia lui Ion Iliescu glumește prin restaurant de lux