Andreeea Marin și Teo Trandafir, într-un dosar DIICOT

Numele unor vedete precum Andreeea Marin și Teo Trandafir, apar într-un dosar DIICOT. Trei frați crescuți în plasament sunt judecați pentru înșelăciune comisă pe Facebook după ce au cerut bani prin campanii umanitare inventate, în numele vedetelor sus amintite.
Ofițerii DIICOT (Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism) -Suceva, au trimis în judecată patru persoane printre care și cei trei frați care au deschis noi conturi de Facebook cu numele vedetelor, dar și conturi bancare în care cereau donații pentru anumite campanii umanitare. S-a întâmplat din 2015, perioadă în care ambele vedete de televiziune și-aui folosit mult influența și imaginea pentru campanii serioase. Atât Andreea Marin cât și Teo Trandafir au fost audiate de ofițeri având în vedere că le-a fost prejudiciată imaginea.

Cu câți bani trăiește Marina Voica, la 85 de ani

Andreea Marin a dat declarații ca persoană vătămată și a rămas în dosar doar în calitatea de martor, iar Teo Trandafir a ales să aibă calitatea de parte vătămată. ”Inculpații au creat, fără drept, în rețeaua electronică Facebook conturi fictive pe numele vedetelor TV, postând fotografii reale ale acestora, alături de informații personale (reale sau fabricate) care prin natura lor au cauzat prejudicii morale și de integritate, afectând imaginea și credibilitatea vedetelor în fața publicului, public care în prezent se poate manifesta neîncrezător în cazul derulării unor campanii umanitare autentice pe care acestea le-ar putea organiza”, potrivit DIICOT.
273 de persoane le-au trimis inculpaților circa 35.000 de euro. 80 dintre cei păgubiți și-au menținut plângerile și sunt părți civile sau părți vătămate în procesul care va începe la Tribunalul Neamț.

Cât te costă să stai în legendara garsonieră a lui Dorian Popa. Poate fi închiriată în regim hotelier

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed