AcasăMoney&PeopleAntonia a primit inelul de la Alex Velea, după 8 ani de...

Antonia a primit inelul de la Alex Velea, după 8 ani de relație. ”Te iubesc până dincolo de moarte!”

Antonia a primit inelul de la Alex Velea, după opt ani de relație. Timp în care s-a luptat în instanță să divorțeze de fostul soț, azi solista a făcut marele anunț.

Frumoasa a ținut să dea marea veste printr-o fotografie sugestivă, având pe deget inelul de logodnă. O bijuterie impresionantă, cu piatră galbenă. ”A zis DA! Esti focul din inima mea! Te iubesc pana dincolo de moarte!”, și-a exprimat public bucuria cu Alex Velea, pe care Antonia l-a făcut tată de două ori. Cei doi au împreună doi copii, Dominic și Akim. Antonia a divorțat recent de Vincenzo Castellano, cu care a fost căsătorită timp de doi ani, și cu care are o fetiță, pe Maya.

Percheziții la domicilul mondenilor Brigitte și Florin Pastramă. Sunt cercetați de poliție că vindeau măști de protecție contrafăcute cu logo-urile unor firme de lux

Antonia a primit inelul de la Alex Velea după 8 ani de relație

”Am încheiat divorţul. În ceea ce priveşte nunta, nu ne gândim acum la acest aspect, pentru că nu este un moment în care astfel de evenimente pot avea loc”, declara recent solista. Căsătoria cu Vincenzo Castellano a durat din 2011 până în 2013. Conform înțelegerii, fiica sa  (9 ani) a rămas la fostul său soț, care locuiește în Castellammare di Stabia, lângă Napoli.

Aex Velea: ” Ne-am luat după ce ne-a spus inima. Nu suntem nici primii, nici ultimii care vin din relații care s-au destrămat

”Începuturile relației nu au fost atât de simple. Venim din cupluri nefericite, și eu, și ea. Lumea nu a luat-o ca atare. Ne-au zis ba că i-am stricat eu familia, ba că ea mi-a stricat-o pe a mea, că ne-am creat fericirea pe drama altora, pe nefericirea foștilor parteneri.
Doar că pe noi nu ne-a interesat asta, ne-am văzut de ale noastre, am stat închiși în casă o perioadă destul de lungă. Nu ne-am uitat în stânga și în dreapta, nu ne-am ghidat după părerea oamenilor, nici dacă a fost bună, nici dacă a fost rea. Ne-am luat după ce ne-a spus inima. Nu suntem nici primii, nici ultimii care vin din relații care s-au destrămat. Au fost greșeli ale tinereții”, a spus Velea într-un interviu recent.

Ileana Șipoteanu în doliu de ziua sa de naștere. ”Astăzi e un semn de culoare neagră în calendarul inimii mele. Vă asigur că nu voi plânge”

 

Ultimele Articole