Ileana Șipoteanu în doliu de ziua sa de naștere. ”Astăzi e un semn de culoare neagră în calendarul inimii mele. Vă asigur că nu voi plânge”

0
43

Ileana Șipoteanu în doliu de ziua sa de naștere. Marea doamnă a muzicii ușoare românești, una dintre cele mai iubite artiste ale muzicii anilor ’80 împlinește astăzi 54 de ani. Și patru ani de când nu-și mai serbează ziua de naștere, cândva o zi atât de importantă în viața sa.

Pe 22 iulie 2017, în timp ce admiratorii îi trimiteau zeci de mesaje în care era urată de ziua sa, omul datorită căruia solista a fost primită mereu cu aplauze și care i-a încredințat cele mai frumoase compoziții ale sale, compozitorul Dumitru Lupu s-a stins din viață, la 65 de ani, în urma unui stop cardiac. Familia a cerut sprijinul medicilor de pe Ambulanţă, dar în ciuda tuturor eforturilor depuse, inima bărbatului a încetat să mai bată. Distrusă de durere, artista și-a revenit cu greu după pierderea soțului său și pare că a reușlit sp depășească tragedia.

Van Damme o rupe pe manele autohtone! /VIDEO! Clipul candidează la titlul de viralul anului

Ileana Șipoteanu în doliu de ziua sa de naștere

Ileana Șipoteanu în doliu de ziua sa de naștere. ”Astăzi e un semn de culoare neagră în calendarul inimii”

”Ziua de 22 iulie va fi întotdeauna de-acum încolo un semn de culoare neagră în calendarul inimii mele. Vă asigur că nu voi plânge, ci din contră, mă voi gândi la mărețul trecut, la minunatul prezent dar și la fascinantul viitor.  Vă mulțumesc cu recunoștință pentru toate gândurile frumoase ” , a ținut să transmită marea artistă cu câreva ore înainte de ziua sa de naștere. O Zi de doliu în care evită să nu răspundă la urări în ciuda intenției celor ce o iubesc și admiră pe solista simbol al muzicii ușoare românești, una din adulatele artiste ale scenei anilor ’80.

Printre marile șlagăre compuse de Dumitru Lupu amintim ”Hai, vino, iar în gara noastră mica” (Gabriel Dorobanțu) ”Mă întorc la tine, mare albastră”( Daniel Iordăchioaie). Ileana Șipoteanu și Dumitru Lupu au împreună o fetiță.

O cunoscută diva mondenă a pierdut procesul cu clinica ce i-a mutilat fundul! A cerut 300.000 euro despăgubire!