AcasăMoney&PeopleVan Damme o rupe pe manele autohtone! /VIDEO! Clipul candidează la titlul...

Van Damme o rupe pe manele autohtone! /VIDEO! Clipul candidează la titlul de viralul anului

Van Damme o rupe pe manele autohtone. Aflat în România, legendarul actor (60 ani) a fost filmat într-o mașină în timp ce se distra alături de câțiva români pe  ritmurile unui popular manelist.

Deși actorul i-a precizat celui ce înregistra cu telefonul că nu vrea să fie filmat (”No good for social network”, a precizat Jean Claude Van Damme-n.r.), în ciuda dorinței sale videoclipul a devenit. în doar o zi. unul dintre cele mai virale filmulețe de pe net-ul autohton.

Azi s-au pus în vânzare biletele pentru prestigiosul Festival Internațional ”George Enescu”

Van Damme o rupe pe manele autohtone. Anul trecut a făcut furori dansând pe piesa lui Marius Moga

Van Damme o rupe pe manele! Mândri de momentul ”patriotic”, mai mult de 100.000 de români au vizualizat videoclipul, mulți redistribunindu-l. ”Nu e smecherie, e pe bune. E fratele meu!”, spune în filmare despre oaspetele său de vază soferul, totodată cel ce l-a filmat pe actor pe fundalul sonor întreținut de Tzanka Uraganul. În vizita sa la București, Van Damme l-a vizitat și pe Joseph Hadad, bucătarul de origine marocano-tunisiană, de care-l leagă o veche prietenie.

Anul trecut melomanul actor în mare formă pentru vârsta sa, a strâns, de asemenea, zeci de mii de aprecieri, în timp ce dansa pe o melodie românească. Este vorba de ”Save me” (Randi și Marius Moga), melodie ce a cucerit în urmă cu 13 ani întregul continent.

Sursa VIDEO: YouTube

Câștigătorul X Factor, Florin Răduță trece prin momente de nedescris! Va fi operat de urgență! ”Nu mai contează nimic, vreau să fiu bine și să trăiesc”

Ultimele Articole