AcasăMoney&PeopleCâștigătorul X Factor, Florin Răduță trece prin momente de nedescris! Va...

Câștigătorul X Factor, Florin Răduță trece prin momente de nedescris! Va fi operat de urgență! ”Nu mai contează nimic, vreau să fiu bine și să trăiesc”

Florin Răduță trece prin momente de nedescris. Solistul care a emoționat întreaga țară cu vocea sa și a câștigat sezonul 5 al X-Factor,  revine după o lungă pauză- în care toată lumea se întreba ce mai face-, cu vești nu tocmai bune. Fostul concurent din echipa lui Ștefan Bănică Jr. se confruntă cu probleme grave de sănătate.

”Mi-au găsit o tumoare, un polip din care trebuie luată biopsie că să vadă dacă este canceros. S-au făcut 7 luni în care nu reușesc să mănânc cum trebuie, să dorm cum trebuie, să mă bucur de ceea ce se întâmplă în jurul meu”, povestește tânărul care este la un pas de tragedie.

Florin Răduță: ”În ultima luna jumătate am evitat orice fel de întrebare legata de sănătatea mea pentru că nu m-am simțit capabil să vorbesc despre asta… dar datorită mesajelor voastre o să fac asta Am făcut mai multe investigații la stomac și…vestea care a căzut că din cer pentru mine și pentru ai mei a fost că mi-au găsit o tumoare, un polip din care trebuie luata biopsie că să vadă dacă este canceros.

De aceea nu v-am răspuns la niciun fel de întrebare, nu m-am simțit capabil, am încercat să nu vorbesc despre asta și nu mă gândesc prea mult că să nu mă consum. Joi dimineață urmează să fiu internat la Fundeni că să poată fi prelevata biopsia și să vadă cu camera ce se întâmplă. Sunt stresat că ultima data când am încercat endoscopia nu a fost bine, iar de data asta fac cu anestezie generala.Sper să decurgă bine. Ceea ce nu am spus și mi-a arat că trebuie să fac ceva neapărat a fost că după acel soc anafilactic în luna mai pe care l-am făcut din cauza ultimului tratament de stomac….am suferit doua preinfarcturi în aceeași zi (de aceea nu mai vedeam,nu mai puteam să respir) după care am reușit cu greu să mă pun pe picioare din luna mai. Nu cunosc motivul pentru care se întâmplă toate asta. Sunt atât de obosit, extenuat…dar stiu că Dumnezeu este lângă mine!”

Traficul din București a fost PARALIZAT! Au defilat militarii care au luptat în Afganistan

Florin Răduță drece prin momente de nedescris. Face un apel către fani: ”Orice rugăciune , orice intenție buna m-ar ajuta joi dimineața”

”Vreau să fac tot ce este necesar că să se termine cu bine indiferent de ce îmi vă aduce Dumnezeu în cale. Dar vă spun acum:  am dat tot ce am avut mai bun fară să vreau ceva în schimb, fără vreo intenție egoista și cu o dragostea nemărginită fata de oameni, Dumnezeu și față de muzică. Dar de abia aștept să ascultați noile piese, uite de ce îmi arde În ciuda tuturor dorințelor,proiectelor, visurilor,și fericirii mele de a fi pe scena ……tot ce îmi zic este că “nu mai contează nimic, vreau să fiu bine și să trăiesc”! Cumva o să fie bine și orice gând bun, orice rugăciune , orice intenție buna m-ar ajuta joi dimineața. O să găsesc soluție indiferent de rezultat și stiu că o să fie bine. Și scuzați că vă anunț acum dar am vrut să fiu rupt de social media pentru o perioada…nici nu vă imaginați cât de recunoscător sunt că vă aflați aici. Vă mulțumesc pentru tot!”, își încheie scrisoarea Florin Răduță.

Azi s-au pus în vânzare biletele pentru prestigiosul Festival Internațional ”George Enescu”

Ultimele Articole