AcasăMoney&PeopleO cunoscută diva mondenă a pierdut procesul cu clinica ce i-a mutilat...

O cunoscută diva mondenă a pierdut procesul cu clinica ce i-a mutilat fundul! A cerut 300.000 euro despăgubire!

O cunoscută diva mondenă a pierdut procesul cu clinica și medicul pe care îl arată cu degetul că i-a mutilat fundul! Fosta ”păcătoasă”, asistentă a lui Dan Capatos, Loredana Chivu spune că e ”distrusă” după intervenția estetică cerută pentru modelarea fundului său.

Mai mult, a avut de suferit. Voluptoasa blondă susține că a ajuns și la spital din cauza materialelor proaste folosite pentru a-și vedea mai ferm șezutul și că a suportat 11 noi intervenții medicale. Ulterior a dat în judecată clinica cerând daune de 300.000 euro.

Chiar dacă a fost operată gratis, în virtutea unui contract de imagine cu clinica în cauză (în urma înțelegerii a beneficiat și de un câștig financiar stabilit de comun acord) intervenția estetică s-a dovedit un eșec, blondina susținând că i-a fost mutilat fundul. Zilele trecute, în primul termen al procesului judecătorii au dat câștig de cauză clincii. Mai mult, instanța i-a recomandat să nu mai facă declarații care ar putea aduce prejudicii grave clinicii unde s-a operat.

Loredana Chivu a pierdut procesul cu clinica ce i-a mutilat fundul

Van Damme o rupe pe manele autohtone! /VIDEO! Clipul candidează la titlul de viralul anului

A pierdut procesul cu  medicul pe care îl arată cu degetul că i-a mutilat fundul!

 “Respinge ca neîntemeiată excepția lipsei calității procesuale active a reclamantei, invocată de către pârâtă prin întâmpinare. Admite cererea de emitere a unei ordonanțe președințiale. Obligă pârâta la respectarea obligației de a nu face, asumată prin Contractul de prestări servicii în regim barter nr. 244/18.08.2020 și Actul adițional nr. 1/28.09.2020, în sensul de a se abține de la desfășurarea oricăror acţiuni sau fapte menite să ducă la nerespectarea obligațiilor contractuale de a nu prejudicia imaginea reclamantei și a mărcilor înregistrate deținute de aceasta. Executorie. Cu apel în termen de 5 zile de la pronunțare”, se arată pe portalul instanței de judecată (portal.just.ro).Decizia nu este definitivă, putând fi atacată cu apel imediat după pronunțare.

foto: Cancan

Hoția nu are vârstă! La 60 de ani, o româncă a furat bijuterii de 5 milioane lire dintr-un magazin londonez

Ultimele Articole