Hoția nu are vârstă! La 60 de ani, o româncă a furat bijuterii de 5 milioane lire dintr-un magazin londonez

0
40

O româncă a furat bijuterii de 5 milioane lire dintr-un magazin londonez. Hoața sexagenară este acuzată că a sustras diamante în timp ce făcea o evauare.

Femeia, care pretindea că este specialist în gemologe (ramură a mineralogiei, evaluează și clasifică pietrele prețioase) este judecată pentru că ar fi înlocuit diamantele dintr-un magazin de bijuterii in centrul Londrei cu niște pietre. Pe numele său Lulu Lakatos, franțuzoaica de origine română a fost reținută pentru furt calificat imediat după faptă căci reprezentanții magazinului s-au prins imediat de escrocherie.

Planul hoaței a fost unul elaborat și a fost pus în practică fiind ajutată de mai mulți complici. Totul a început în 2016, cîând patronul lanțului de magazine, Nicholas Wainwright a făcut cunoștință cu un israelian  interest să-șischimbe banii în diamente.A fost convenită vânzarea a 7 pietre prețioane, care urmau să fie evaluate și de ”specialista”  în cauză.

Van Damme o rupe pe manele autohtone! /VIDEO! Clipul candidează la titlul de viralul anului

O româncă a furat bijuterii de 5 milioane lire dintr-un magazin londonez de bijuterii

Diamantele (dintre care unul în formă de inimă -20 carate, evaluat la 2,2 milioane lire sterline) fuseseră furate de către acuzată prin prestidigitație. Conspirația în care se presupune că ea a jucat un rol integral a fost una sofisticată, planificată și riscantă”, a declarat procurorul Philip Stott. Lulu Lakatus s-a prefăcut că face o evaluare a pietrelor pe care le-a înlocuit într-un moment de neatenție al observatorilor, cu pietricele din grădină puse în ambalaj. Hoața a fost așteptată afară de două femei, și-a schimbat hainele într-o toaletă publică și a plecat în Franța. Lulu Lakatus. Doi din complicii săi au fost deja condamnați. Lakatos a fost reținută în Franța și extrădată în Marea Britanie, procesul spu fiind în în desfășurare.

Câștigătorul X Factor, Florin Răduță trece prin momente de nedescris! Va fi operat de urgență!