Apar NOUTĂȚI despre starea sănătății medicului eurou! Sunt VEȘTI BUNE

La o lună de la incendiul din secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Neamț, în urma căruia 10 oameni și-au pierdut viața, vin vești bune de la Bruxelles.

Medicul Cătălin Denciu, care a intrat în flăcări pentru pacienții săi, a fost detubat.

 

Partidul lui BĂSESCU, înfrângere cruntă în instanță

 

Mai are nevoie de multe intervenții chirurgicale

A doua zi după tragedia de la Piatra Neamț, medicul a fost transferat la Spitalul Militar „Regina Astrid” din capitala Belgiei cu arsuri pe 75% din suprafața corpului.

În acest moment, medicii belgieni au reușit să-i refacă piciorul drept, dar Cătălin Denciu mai are nevoie de multe intervenții chirurgicale pentru arsurile pe care le are pe restul corpului și, din păcate, încă nu a trecut de perioada critică, chiar dacă în acest moment este detubat, arată digi24.ro.

 

IOHANNIS, avertizat de AUR! ”Vom face SPECTACOL la Cotroceni”

 

 

De câte ori suferă intervenții chirurgicale, el este din nou intubat, pentru că sunt foarte dureroase. Începând de vineri, el a început să facă și kinetoterapie.

Arsurile suferite au fost destul de grave, pentru că în momentul în care a intrat să intervină în secția de terapie intensivă, echipamentul de protecție cu care era îmbrăcat a luat foc.

”Atât mi-a zis, eu am arsuri, dar nu sunt foarte grav”

Soția lui este în Belgia și are voie să-l viziteze aproape zilnic. Ministrul sănătății ține legătura cu familia periodic, pentru a vedea dacă are nevoie de ceva.

Medicul Cătălin Denciu va mai rămâne însă în spitalul din Belgia, cel mai probabil va petrece acolo sărbătorile de iarnă.

”El m-a sunat, el era de gardă, eu cu copiii. Atât mi-a zis, eu am arsuri, dar nu sunt foarte grav. Probabil în toată nebunia aia, el nu a simțit gravitatea leziunilor. Am stat de vorbă cu el până în momentul în care a fost preluat de ambulanță.

Toată lumea încerca să-l toaleteze, să prindă o linie venoasă, să-l echilibreze, este un șoc enorm”, a povestit soția lui Cătălin Denciu despre modul în care aflat teribilele încercări la care a fost supus medicul, în ziua incendiului de la Spitalul Județean Piatra-Neamț.

 

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed