x


  • EUR
    4.8737
    USD
    4.1622
string(16) "instant-articles"

ARAFAT își nuanțează declarația: ”Niciodată nu mă veţi auzi afirmând că am pierdut o luptă”

Raed Arafat ne spune ce a vrut să sugereze prin fraza: ”După o lună de luptă cu COVID-19, din păcate am pierdut-o”.

Autor: Mihai Voican | Sursa: G4MEDIA | Publicat: 18.10.2020, 8:55

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat afirmă, într-o postare pe Facebook, că niciodată nu va fi auzit afirmând că a pierdut o luptă, pentru că acest lucru ar însemna implicit că nu mai avem ce face, ceea ce nu este deloc adevărat, referindu-se la efoturile pentru prevenirea răspândirii COVID-19, transmite News.ro.

 

Un medic EMINENT a fost doborât de COVID!

 

”Eu chiar cred că împreună putem reuşi să limităm impactul pandemiei în România şi să salvăm cât mai multe vieţi. Niciodată nu mă veţi auzi afirmând că am pierdut o luptă pentru că acest lucru ar însemna implicit că nu mai avem ce face, ce nu este deloc adevărat”, scrie Arafat.

 

El consideră că măsurile pe care le iau şi le implementează autorităşţile vor sta la baza opririi creşterii numărului cazurilor, la atingerea unui platou şi la începerea unui trend descrescător.

 

”Acest lucru necesită timp şi un efort comun depus de noi toţi”, conchide el.

 

 

Politicianul RAFILA a început deja atacurile la ministrul TĂTARU

 

 

Postarea pe Facebook vine după ce vineri, Arafat declarase că riscul de a ajunge la indicele de infectare cu COVID-19 de 3 la mia de locuitori în Capitală, este foarte clar şi foarte posibil, iar în acest caz, restaurantele, cinematografele şi teatrele se vor închide şi ”este posibil” ca elevii să urmeze cursuri online. El s-a referit la presiunea care este exercitată asupra sistemului sanitar şi la faptul că unii dintre cei care îngrijesc pacienţii se îmbolnăvesc şi ei, spunând despre decesul şefei unităţii de primiri – urgenţă de la Feteşti că: ”După o lună de luptă cu COVID-19, din păcate am pierdut-o”.