Armin van Buuren nu mai vine la București. Show-ul său a fost amânat din cauza restricțiilor COVID

0
35

Armin van Buuren nu mai vine la București din cauza restricțiilor COVID. Este al doilea mare eveniment anulat după Forever Hit Festival, ce urma să aibă loc ieri, pe 18 septembrie.

Faimosul dj urma să evolueze în fața Casei Poporului, locul unde a venit personal în urmă cu o lună de zile să-și promoveze show-ul. Evenimentul Sound of Bucharest, programat pentru 24 septembrie urmează să fie reprogramat după ce Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență a decis limitarea numărului de participanți la evenimente publice și private pentru a prezeni răspândirea coronavirusului. ”Organizarea şi desfăşurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice şi private sau a altor evenimente culturale sunt permise cu participarea a cel mult 2.500 de spectatori şi cu purtarea măştii de protecţie.

Monica Gabor, datorii de peste 300.000 lei de pe urma propriului reality show. Riscă să fie executată silit!

Armin van Buuren nu mai vine la București.Sound of Bucharest este al doilea mare eveniment care se amână după Forever Hit Festival

Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore”, se arată în noua hotărâre CMBSU.

Armin van Buuren a postat pe pagina sa de socializare un mesaj în care afirmă că îi pare rău de situația create în contextual sanitar actual.

O mai ții minte pe diva XXX, Sexy Brăileanca? Pariază pe o idee antică de afaceri: ”Vreau să-mi deschid un bordel în România”