Împăcare istorică în rock-ul românesc. Artan s-a întors la Partizan

Împăcare istorică în rock-ul românesc. Artan s-a întors la Partizan la trei ani de când a părăsit grupul.

Cunoscutul solist a părăsit formația chiar în anul în care urma să-i sărbătoreasă ”majoratul”, fix după 18 ani. Neașteptata despărțire a lăsat mută lumea rockului. Artan (60 de ani), care a scris istorie în muzica românească alături de Timpuri Noi încă de la începutul anilor ’80, a înființat Partizan în 2001 împreună cu Răzvan Moldovan. ”Fata mea (este model)”, ”Am cu ce”, ”Banii”, ”Dușmănia” ori ”Păpușea masculină” sunt cele mai cunoscute succese lansate de Partizan.

Artan’ s-a întors la Partizan

Alina Sorescu divorțează de Alexandru Ciucu. Partaj pe un palat de 2000mp

Împăcare istorică în rock-ul românesc. Artan’ cântă iar cu Partizan

Partizan este din nou cu Artan. După trei ani, mâine, la Control are loc un concert erveniment Partizan avându-l ca solist  din nou pe  popularul solist, pe numele său Adrian Plesca.

În anii ’90, alături de compozitorul Dan Iliescu, Adrian ”Artan” Pleșca a făcut din Timpuri Noi cea mai populară formație rock de după ’89. Tot cu Iliescu, Artan a făcut echipă și în anii comunismului, dovedind un curaj mare după lansarea melodiei ”Becule (Stai aprins, becule!/Noi te iubim!) ce i-a făcut ”populari” și aparatul de cenzură.

Ai fi suprins să afli ce studii are Andi Moisescu! ”Dacă ar fi nevoie să revin la profesia mea de bază, aș face-o fără nicio problemă

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed