AcasăMoney&PeopleAșa arată cea mai mică și scumpă garsonieră din România. Are 11...

Așa arată cea mai mică și scumpă garsonieră din România. Are 11 mp și se află la Cluj

Devenită celebră în mediul online imediat după ce proprietarul micuței locuințe a postat un anunț de închiriere ori vânzare, garsoniera de 11 mp din Cluj și-a găsit totuși chiriaș. S-a ocupat doar la o oră de la publicarea anunțului, cu 180 de euro, nu înainte ca amuzantul comediant  Mircea Bravo să facă o vizionare a garsonierei ce s-a viralizat enorm.

Peste 27.000 de comentarii  a stârnit anunțul la o oră de la publicarea sa. Antonio Boja, proprietarul celei mai scumpe garsoniere din România, i-a spus ui Mircea Badea că imobilul s-a închiriat extrem de repede de o studentă, avantajul  locuinței fiind bunul gust. Garsoniera a fost închiriată cu 180 de euro de către o domnișoară. În general, proprietățile din Cluj, mai ales garsonierele, nu prea sunt aranjate. Acesta a fost un caz special. A fost aranjat, s-a mobilat”, a spus proprietarul garsonierei scoasă la vânzare cu 33.500 euro,  utilată cu o baie, o chicinetă cu un cuptor electric, o canapea, un dulap, un frigider și un televizor mic.

Așa arată cea mai scumpă garsonieră din România

Lidia Buble are 10 frați, 22 de nepoți și 350 de verișori! Umple o sală de spectacole numai cu familia sa

Așa arată cea mai scumpă garsonieră din România

”Garsoniera este poziţionată la etajul 1 dintr-un imobil cu 4 etaje, într-o zonă liniştită în aproprierea mijloacelor de transport în comun şi a institutilor de învăţământ. Garsoniera este compartimentată într-o cameră cu bucătăria şi o baie. Imobilul este finisat şi utilat astfel: – ferestre termoizolante din PVC; – pereţi cu vopsea lavabilă; – centrală pe bloc; – pardoseală din parchet laminat; – gresie şi faianţă clasice în baie; – televizor Full HD; – cuptor.”, este anunțul agenției imobiliare.

Vedetele ce au investit în ”case pe roți” zeci de mii de euro /FOTO galerie

 

 

Ultimele Articole