AcasăGeneralAtenţie, emailuri false în numele ANAF! Contribuabilii sunt înştiinţaţi că au plăţi...

Atenţie, emailuri false în numele ANAF! Contribuabilii sunt înştiinţaţi că au plăţi fiscale restante

Atenţionare din partea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală. Au fost trimise mai multe email-uri false în numele instituţiei, către contribuabili.
Agenţia Naţională de Administrare Fiscală îi atenţionează pe contribuabili că sunt trimise mai multe e-mailuri false în numele instituţiei de către o persoană care nu lucrează în cadrul ANAF.
Mesajul ANAF a fost postat pe pagina oficială de facebook.
Ar putea fi o imagine cu text care spune „ATENȚIE! EMAILURI FALSE ÎN NUMELE ANAF! ANAF atenÈionează contribuabilii cu privire la emailuri false transmise în numele instituției, prin care contribuabilii sunt înÈtiinÈaÈ›i că au plăți fiscale restante. Pentru siguranța dumneavoastră, vă sfătuim să nu deschideți aceste emailuri, iar dacă au fost deschise să nu accesați documentele anexate sau linkurile din conținut. AGENTIA NATIONALA DE ADMINISTRARE FISCALA Serviciul comunicare, relatii publice si mass media 021.3871000/1105 021.3199857 presa@anaf.ro str Apolodor nr 17, sector 5, Bucuresti”

În respectivele email-uri, contribuabilii sunt înştiinţaţi că au plăţi fiscale restante şi sunt rugaţi să viziteze banca sau orice birou fiscal din apropiere cu factura fiscală ataşată, pentru a plăti imediat impozitul.
Reprezentanţii Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală îi sfătuiesc pe contribuabili să nu deschidă aceste emailuri, iar în cazul în care au fost deschise, să nu acceseze documentele anexate sau linkurile din conținut.

Ultimele Articole