Au aplaudat furtunos când un român a fost pus la pământ de polițiștii spanioli

0

Un român a fost pus la pâmânt de forțele de ordine din Aviles, Spania și dus în arest, după ce a devenit obraznic cu polițiștii care l-au întrebat de ce este pe stradă în plină interdicție. La finalul operațiunii, oamenii legii au fost aplaudați de la ferestre, informează site-ul știridiaspora.ro

 

Un cetățean român care cerșește de obicei la intrarea unui supermarket și care a fost găsit miercuri pe stradă fără o justificare și fără declarație asupra lui, a fost arestat de forțele de ordine. Bărbatul, însoțit de un alt prieten conațional, ce încerca să aplaneze conflictul , a început să devină „obraznic“, astfel că polițiștii s-au văzut nevoiți să apeleze la forță pentru a-l imobiliza și transporta în arest, potrivit El Comercio.

 

Ieri, Poliția Locală din Avilés (Asturia) l-a arestat pe românul care „a devenit obraznic” față de un ofițer de poliție locală, când a fost întrebat despre prezența sa și cea a unui compatriot în vecinătatea unui supermarket de pe strada Juan XXIII, fără a avea motive realmente întemeiate, potrivit decretului care reglementează starea de urgență în Spania.

Sursa: știridiaspora.ro