Au fugit de zăpadă și fac spectacol pe plaje exotice. 2021 le-a prins în costume de baie

0

Pentru Bianca Drăgușanu, Adelina Pestrițu, Loredana Groz, Crina Abrudan ori Anca Țurcașiu, 2020 nu a fost chiar un an greu de muncă. Însă o vacanță de început de an vine ca o recompensă pentru lunile lungi de griji și incertitudine cauzate de virusul care încă ne crează probleme.

A murit Dj Pascal, legenda cluburilor românești. S-a stins la vârsta de 62 de ani, într-o cameră de hotel

vedete-vaca

Startul vacanțelor a fost dat dinainte de noul an, de Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, care au lăsat paltoanele acasă, și-au pus în bagaje tricouri și costume de baie și au plecat în resorturile exclusiviste din insulele Maldive. Tot acolo se află și Bianca Drăgușanu. Loredana Groza, însoțită de un grup mai mare de prieteni, a ales noua capitală a distracției de vară de pe continentul american, Tulum din Mexic, Adelina Pestrițu și soțul său ”s-au mutat” tot pe plaje exotice și atmosfera relaxantă de pe insulele Maldive,

Anca Țurcașiu a petrecut tot așa, departe de ”lumea dezlănțuită”, în Republica Dominicană, iar Crina Abrudan și Corina sunt în noua stațiune estivală a românilor, Dubai. Departe de România mohorâtă, acoperită de zăpadă, în zone cu pamieri, soare și plajă, vă prezentăm  instantanee cu care se laudă vedetele noastre mai norocoase.

Adrian Sărmășan cere aproape un milion euro pe domeniul său. Solistul mai vinde și… un munte