x


  • EUR
    4.8704
    USD
    3.9791
string(14) "moneyamppeople"

A murit Dj Pascal, legenda cluburilor românești. S-a stins la vârsta de 62 de ani, într-o cameră de hotel

Pascal di Fazio, alias Dj Pascal, a murit în acestă seară. Trupul său neînsuflețit a fost găsit într-o cameră de hotel din Pitești. Pascal a fost primul artist occidental de după ’89 care a animat petrecerile românilor.

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 11.01.2021, 0:34

În aceste momente cauza morții este incertă, criminaliștii aflându-se la fața locului, un hotel din Trivale, Pitești, pentru cercetări. 

A apărut primul calendar al celor mai frumoase șoferițe de TIR românce!

Francez la origine, originar din celebra stațiune Saint-Tropez, Pascal ales să se stabilească în țara noastră în anii ’90 și aici a rămas. A fost unul dintre cei mai influenți deejay în țara noastră, cu zeci de „discipoli”, mulți actuale vedete ale scenei muzicii electronice ori de club. DJ-ul, care s-a stins la vârsta de 62 de ani, a venit în România în 1997, cu prilejul inaugurării unui popular club din București. ”Mi-a plăcut ţara, mi-a plăcut viaţa de aici, oamenii și așa m-am trezit și român”, declara artistul, pionier al meseriei de dj profesionist în țara noastră.

Trista veste s-a propagate repede în mediul artistic românesc, zeci de artisti, tributari veteranului dj al petrecerilor cu ștaif românești, exprimându-și regretele în privința morții neașteptate a artistului.În ultimii ani, Dj Pascal a fost gaza petrecerilor celui mai în vogă club din București.

Adrian Sărmășan cere aproape un milion euro pe domeniul său. Solistul mai vinde și… un munte.