A murit Dj Pascal, legenda cluburilor românești. S-a stins la vârsta de 62 de ani, într-o cameră de hotel

În aceste momente cauza morții este incertă, criminaliștii aflându-se la fața locului, un hotel din Trivale, Pitești, pentru cercetări. 

A apărut primul calendar al celor mai frumoase șoferițe de TIR românce!

Francez la origine, originar din celebra stațiune Saint-Tropez, Pascal ales să se stabilească în țara noastră în anii ’90 și aici a rămas. A fost unul dintre cei mai influenți deejay în țara noastră, cu zeci de „discipoli”, mulți actuale vedete ale scenei muzicii electronice ori de club. DJ-ul, care s-a stins la vârsta de 62 de ani, a venit în România în 1997, cu prilejul inaugurării unui popular club din București. ”Mi-a plăcut ţara, mi-a plăcut viaţa de aici, oamenii și așa m-am trezit și român”, declara artistul, pionier al meseriei de dj profesionist în țara noastră.

Trista veste s-a propagate repede în mediul artistic românesc, zeci de artisti, tributari veteranului dj al petrecerilor cu ștaif românești, exprimându-și regretele în privința morții neașteptate a artistului.În ultimii ani, Dj Pascal a fost gaza petrecerilor celui mai în vogă club din București.

Adrian Sărmășan cere aproape un milion euro pe domeniul său. Solistul mai vinde și… un munte.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed