Autostrada M7 din Ungaria a fost deblocată pe ambele sensuri

Pe porţiunile de autostradă M1 şi M7 din judeţul Pest, autovehiculele blocate au fost conduse de către poliţie în parcările hipermarketurilor din Budaors, unde oamenii au primit hrană şi băuturi calde.

 

Poliţia a deblocat, între timp, Autostrada M7, pe care se poate circula în ambele sensuri. Au fost deblocate atât şoseaua principală nr.1, cât şi autostrada M1, pe sensul de mers dintre Tata şi Budapesta, precizează MAE.

 

De asemenea, tronsonul de autostradă dintre Gyor si Hegyeshalom este deblocat pe ambele sensuri.

 

Atât Ambasada României la Budapesta, cât şi oficiile consulare la Szeged şi Gyula sunt pregătite să acorde cetăţenilor români asistenţa consulară necesară în astfel situaţii, în limitele competenţelor conferite de legislaţia internă şi internaţională.

 

Ministerul Afacerilor Externe atenţionează cetăţenii români care doresc să se deplaseze pe teritoriul Ungariei că Serviciul Naţional Ungar de Meteorologie a emis la data de 15 martie o atenţionare de cod portocaliu de viscol şi rafale puternice de vânt, valabilă pentru judeţele Komarom-Eszergom, Fejer, Veszprem, Pest, Somogy, situate în partea de vest a Ungariei, şi cod galben pentru judeţul Borsod-Abauj-Zemplen, situat în partea de nord-est a Ungariei.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed