Averea Andreei Marin. ”Plătesc credit pentru casă și mașină”

Averea Andreei Marin e departe de ce crede lumea! Este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune și a uimit când a dezvăluit ce agoniseală are.

După mai mult 25 de ani în televiziune, vedeta s-a implicat și în proiecte complexe, a fost gazdă pentru multe evenimente publice și private, de asemenea a fost director de comunicare pentru importante firme. Dacă trage linie sub lunga listă de implicări profesionale, ”Zâna surprizelor” și prezentatoarea TVR a dezvăluit că nu se poate considera un om bogat. Plătește credite la bănci pentru casa și automobilul său, iar singurele bucurii care, în ziua de astăzi nu sunt considerate chiar ”luxuri”, Andreea își permite să călătorească, și să o țină pe fiica sa într-o școală bună. Cât despre capacitatea de a investi în haine și accesorii vestimentare cu etichete scumpe ,”averea” Andreei Marin, chiar dacă îi dă posibilitatea să facă astfel de investiții, vedeta se gândește de două ori înainte.

Vedetele noastre vând energizante! Ruby, Adi Mutu și Cristina Neagu fac business cu ”energie la cutie” /Exclusiv

Averea Andreei Marin, dezvăluiri neașteptate:”Pe scurt, am casă, o maşină, luate pe credit, posibilitatea de a călători

”Sunt mai cumpătată. Nu sunt un om pe care să îl poţi numi ”cu bani”, bogat. Pe scurt, am casă, o maşină, posibilitatea de a călători şi de a-mi da copilul la o şcoală care să îi ofere un viitor mai bun. Asta e averea în bani pe care o consider importantă. Nu o să mă vezi făcând exces de investiţii în genţi”, sunt dezvăluirile sincere ale vedetei care se consider extrem de mulțumită de nivelul său financiar și nu-și dorește să se remarce  nici în trafic, la volanul unpor automobile luxoase.  ”Nu o să cumpăr niciodată o maşină de fiţe. Am o maşină normală pentru un om cu nevoile mele, un 4×4. Maşina anterioară am ţinut-o vreo 13 ani. Nu schimb maşinile ca pe şosete. Maşina şi casa sunt luate pe credit. La casa mai am de plătit vreo 10 ani”, sunt dezvăluiri neașteptate, despre averea Andreei Marin, făcute chiar de ea însăși.

Masked Singer România se întoarce la Pro Tv. Primul sezon a fost lider de audiență

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed