Băiatul milionarului Țânțăreanu în scandal cu polițiștii! A fost reclamat la 112 și amendat pentru tulburarea liniștii publice

0
6
Băiatul milionarului Țânțăreanu în scandal cu polițiștii! A fost reclamat la 112 și amendat pentru tulburarea liniștii publice

Polițiștii au intervenit alarmați prin 112 de doi tineri care pretind că au fost  atacați de Dragoș Țânțăreanu în carierul ridicat de tatăl acestuia, ”Paradisul Verde” din Corbeanca.

Agresiunea s-a produs seara, pe înserat, după ce reclamanții s-au apropiat un automobil ce avea anunț de vânzare și au încercat să atunce un ochi în interior, prin geamuri, cu ajutorul lanternei unui telefon. Odrasla simpaticului om de afaceri a ieșit din localul său și, crezând că sunt hoți, a început să-i injure, ba chiar să-I lovească pe cei doi.

Confesiunile uluitoare ale lui Damian Drăghici: ”Am fost dependent de alcool, țigări și iarbă!”

Tinerii au cerut ajutorul poliției și imediat un echipaj de la secția din Buftea au sosit la fața locului. Dragoș Țânțăreanu nu s-ar fi liniștiti nici cu polițiștii de față și ar fi continuat să se manifeste agresiv, așa că a fost amenat cui 200 lei pentru tulburarea liniștii publice. Anchetatorii fac în continuare verificări pentru a stabili dacă se impun și alte măsuri de natură legală.

Dragoș Țânțăreanu a ajuns și în trecut în atenția organelor de poliție cu fapte violente. Cristian Țânțăreanu mai are un băait vitreg, pe Alexandru.

Mihai Trăistariu este îngrozit că nu mai are bani! Și-a vândut un apartament să se întrețină